2777
2789

من تا الان سعی میکردم مثل خانواده خودم باهاشون رفتار کنم و دوسشون داشته باشم ولی با حرفایی که از مادر شوهرم سر دعوای دو شب پیش شنیدم دیدم اصلا حمایت منو نمیکنن و فقط فکر پسرشون هستن میخام از این لحظه به بعد رفتار درست داشته باشم فقط در حد احترام فقط نمیدونم چیکار کنم. مثلا قبلا ی روز در میان یا هر روز بهش زنگ میزدم یا اون میزد خیلی خیلی عین مامانم بودم باهاش ولی دیگه شناختمشون نمیخام اینجوری باشم. بعد زنگی که من بهش زدم دیگه امروز یا اینکه تولدمه ی زنگی نزده دو سه روزه ی زنگی نزده یکم دلداریمون بده فقط فکر بچه خودشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله تو باهاش حفظ کن 

چ لزومی داره بهش زنگ بزنی 

تو هر چقدر هم خوب باشی 

بازم دختر مردمی 

حالا شوهرت هر چقدر بد هم باشه پسر خودشون 

و اینکه مطمئنا از شوهرت دفاع میکنن هر چند حق با شما باشه 

زنگ نزن من بعد،، دعوت کردن برو خونشون 

کمک هم نکن سر سنگین بشین سرجات 

دیگه زیاد گرم نگیرمو بشینم تعریف کنم در حد احوالپرسی فقط

والا خواهر منم هروز زنگ نمیزنه به مامانش چه خبره 

همینکارا یه عده رو پرو میکنه 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

عزیزم من ک تاپیک قبلیتو نخوندم ولی میگم هیچ وقت خونواده شوهرتو مثل خونواده خودت نبین اونا هیچ وقت حتی اگه حق با تو باشه پشتتو نمیگیرن که ی چیز طبیعی بعدشم نیاز نیس این همه صمیمیت تو رفتارات داشته باشی ی روز در میون زنگ بزنی هفته ای ی بارم کفایت میکنه از من ب تو نصیحت هر چی کمتر قاطی خونواده شوهر بهشی کمتر حاشیه داری زندگیتم بهتر

دیگه زیاد گرم نگیرمو بشینم تعریف کنم در حد احوالپرسی فقط

آره کلا اطلاعات سوخته بده مثلا از سریال دیشب بگو از قیمت و گرونی اجناس بگو کلی از همه چی بگو جز از کارها وبرنامه های خودت 

اشتباه اولت اینه که مثل خانواده خودت رفتار کردی.اشتباه دومت اینه که دعواتون رو اونا متوجه شدن

خب از این به بعد چیکار کنم؟ همین دعوا باعث شد خیلی خوب بشناسمش و رفتارمو باهاشون اصلاح کنم

خب الان ما هر چی اینجا گلومون رو جر دادیم

که با خانواده شوهر حد ومرز بذارید صمیمی نشید

ی عده میان میگن عه این چ حرفیه خودت ی روز مادرشوهر میشیا خانواده شوهر عین خانواده خود ادمن

خب الان متوجه شدی خانواده شوهرت عین خانوادت نیستن؟ مادرشوهرت مادرت نیست؟ 

چ توقعی داری معلومه از پسر خودشون حمایت میکنن چ ن میخوان تو پررو نشی 

تو رابطتت با همه حتی خانواده خودتم مرز بزار که بعدا مثل الان به چه کنم چه کنم نیفتی 

شما ی پدر داری ی مادر و خواهر وبرادر و تمام 

اینکه مادرشوهرم مادرم و فلانی خواهرمه چرته محضه

تا وقتی باهات خوبن که هر کار اونا بخوان براشون بکنی یکم بخوای سبک خودت پیاده کنی جلوت وایمیسن 

عزیزم من حق رو میدم به مادر شوهرت ناراحت نشو ولی واقعا کارت و حرفات بهش زشت بوده حرمت شوهرتو نگه نداشتی هر چی بوده دعوای بین خودتون بوده نباید زنگ میزدی به مادرش بعدشم پرو پرو بگی خوب کردم زدم تو گوشش یکم سیاست داشته باش و سنجیده رفتار کن این حرکتت خیلی اشتباه بوده 

چند تا اشتباه تو رفتارت داری به بعضی هاش اشاره میکنم 

۱.لازم نبود همه چیزو به همسرت بگی لازم نبود بگی ۱۵۰۰قسط ازدواج رو‌میدی چون مبلغیه که کاملا قابل پوشوندنه و اصلا نباید همسرت میدونست از اول 

۲.غرور همسرتو له میکنی و بهش میگی حقوق من بیشتره 

۳.تو دعواهاتون پای خانواده هارو وسط‌میکشی 

۴.با خانواده همسرت گرم میگیری و فکر می‌کنی اونا واقعا تو رو به چشم دخترشون می‌دیدن 

۵.توانایی کنترل خشم نداری نمیتونی خوب گفتگو کنی و گفتگو رو مدیریت کنی 

اینکه مادرشوهر مادر نمیشه 

پارسال من چند وقت حالم بد بود نمیتونستم مرغ وماهی بخورم به مادرشوهرم میخواستم امتحانش کنم گفتم پسرت انقد ماهی دوست داره منم بدلیل بیماریم نمیتونم درست کنم اصلا بروی مبارک نیاورد ک عه من برات میپزم عزیزم 

حقیقتا خودم ی روز مادرشوهر بشم چنین کاری برای عروسم میکنم 

ی بارم خانوادگی کرونا گرفته بودیم منو شوهرم ومامانم اینا، فقط زنگ میزد میگفت بهتر شدین🫣

با اینکه خیلی فاصله نداریم در حد نیم ساعت و میدونست مادرم مریصه منم افتادم ی بار ی کاسه سوپ نیاورد بگه بده حداقل پسرم بخوره جون بگیره 🤪🤪🤪🤪🤪

البته منم بعدها مریض شد همین رفتارو باهاش کردم 😁😁