2777
2789
عنوان

بچه ها من اصلا دخترمو نمیزدم به هیچ عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 37 پست
ممکنه چشمش ضعیف شه میزنی توو صورتش. خدایی نزن گناه داره. بعدشم زدن بچه رو جری تر و‌عصبی تر میکنه و ا ...

مرسی عزیزم اره واقعا میدونم

باورم نمیشه زدمش

خدا منو ببخشه توبه😭😭😭😭

خودم کوچیکی کتک نخوردم یبارم که میخوردم یادمه چقد وحشت میکردم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم تا الان دهنم بهشون باز نشده از هفته پیش دهنم باز شد تا الان بسته نشده.از دیروز چیزی نگفتم ...

انگار جو گیر شدیم🤕

من که گفتم اگه این دفعه بزنم با کبریت دستمو بسوزونم ارزششو داره.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

ولی اون روزی خوب کردی زدیش کارش خیلی بد بود یعنی اگر بچه من اینو ب شوهرم بگه همونجا بدون پرس وجو خون ...

اره بخدا اون روز نمیدونی چه حالی داشتم.فقط میگفتم شوهرم بره من پاشم اینو بزنم بااین شری که به پا کرده بود.

حالا از اون روز دو بار هست بخاطرِ شیطونیاش بهش سیلی زدم

قبلش اصلا نمیزدم.حالا میگم برام عادت نشه گناه داره

اره بخدا اون روز نمیدونی چه حالی داشتم.فقط میگفتم شوهرم بره من پاشم اینو بزنم بااین شری که به پا کرد ...

سعی کن اون لحظه به کوچیکی خودت تو اون سن فکرکنی سریع حالتت تغییرمیکنه من اینجوریم

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یادم نمیاد هیچوقت مامانم تنبیه فیزیکی کرده باشه منوهمیشه هم به همه میگه بچه رو اذیت نکنید ولی وقت ...

اره منم خودم کتک نمیخوردم.الان حالم بده که زدمش ولی دیگه نمیزنم

همسرت از خطتت پرینت گرفت؟ رفتارتون بعد ازون قضیه الان چطوره؟

نه دیگه انقد مطمئنش کردم که هیچجوره نمیتونه هیچ فکری کنه

گفتم از خطم پرینت بگیر،برو مخابرات هم بگو این ادرس چن تا خط فعال توش هست،حتی اگه خط بنام کسِ دیگه هم باشه مخابرات بهت میگه و....

خلاصه که دیگه رو حرفِ بچه حساب نمیکنه.

هیچی باهم بهتر شدیم از اون روز

چون فک میکنم خیلی بیشتر بهم اعتماد کرده چون دید واقعا باکی ندارم از هر داستانی.

الان میگم کاش بچه رو هم نمیزدم ولی از یه طرف میگم‌اگه این خرفا رو جلو دو نفر دیگه میزد میخاستم چه خاکی به سر کنم؟درِ دهن مردم رو چجوری میخاستم ببندم میگفتن حتما چیزی بوده که بچه اینو گفته

سعی کن اون لحظه به کوچیکی خودت تو اون سن فکرکنی سریع حالتت تغییرمیکنه من اینجوریم

من همون لحظه هم که دارم میزنم مث چی ناراحت و پشیمونم ولی هیچ فکر دیگه ای به ذهنم نرسید خودمو تخلیه کنم.بعدش انقد خودمو زدم که دیگه بچه زو نزنم.اینجوری تخلیه شدم