2777
2789
عنوان

بچه ها من اصلا دخترمو نمیزدم به هیچ عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 37 پست
سندروم دست بی قرار😄😄😄خب نزن طفل معصوم رو

ماشالا شیطونه من اصلا نمیزدمش نمیدونم چم‌شده.

ولی از الان قول میدم دیگه نزنم اگه زدم دستمو داغ کنم که یادم بمونه

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

عزیزم اولآ سعی کن نزنید دوما وقتی زدیش معذرت خواهی وجایزه خریدن اشتباهه اینجوری اگر بعدها اشتباهی انجام داد وشما دعواش کردی دیگه حرفتون رو قبول نمیکنه چون فکر میکنه شما همیشه اشتباه میکنی   

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه

۶ونیم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

😂😂😂😂😂 عیب نداره اتفاقا شاید فهمیدم کارم اشتباههالان قول دادم نزنم میترسم باز بی هوا بزنمخدا لعن ...

اشتباه فکر می کنی

بعد نگی نگفتم

ولی عجالتا فکر کن شوهرتم تو رو بزنه چون زورش از تو بیشتره

زدن زود تبدیل میشه به عادت

نه بخدا اگه دستمو شکوندم نمیذارم عادت کنم.چون هنوز دو بار هست که زدم افسردگی گرفتم

😂😂 نه نمیزنم نظرتو بگو چیکار کنم😭

ممکنه چشمش ضعیف شه میزنی توو صورتش. خدایی نزن گناه داره. بعدشم زدن بچه رو جری تر و‌عصبی تر میکنه و اعتماد بنفسشو نابود میکنه. تا اومدی بزنی بزرگسالیشو تصور کن که دوس داری چجور شخصیتی داشته باشه. یه خانم با عزت نفس و شجاع و شاد یا یه زن عصبی و مضطرب و بی اعتماد بنفس

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

عزیزم حتما کتاب درمورد فرزندپروری بخون مادرخوب مادر بدکتابی که ارزو میکردیدوالدینتان خوانده بودندترب ...

من زیاد کتک نمیخوردم کوچیکی

واسه همونه الان مث چی افسرده ام.

روزی که برا اولین باز کتکش زدم با دروغش برام شر درست کرده بود خیلی زدمش ولی بازم خیلی خیلی پشیمونم.کاش شر درست نمیکرد تا هیچوقت نمیزدم.خیلی دلم برای اون حالش میسوزه چقد ترسیده بود و تنها😭😭😭😭😭

دقیقا منم تا الان دهنم بهشون باز نشده از هفته پیش دهنم باز شد تا الان بسته نشده.از دیروز چیزی نگفتم دارم سعی میکنم دوباره برگردم روال قبل

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
گناه داره خیلی تاثیر بدی روش میذاره به این فکر کن چه تصویر بدی از خودت تو ذهنش میسازی

اره

نه بخدا نمیذارم عادت بشه یا چی

هر راهی شده میرم خوبه دستمو داغ کنم.

من زیاد کتک نمیخوردم کوچیکیواسه همونه الان مث چی افسرده ام.روزی که برا اولین باز کتکش زدم با دروغش ب ...

ولی اون روزی خوب کردی زدیش کارش خیلی بد بود یعنی اگر بچه من اینو ب شوهرم بگه همونجا بدون پرس وجو خونمو میریزه این حرفا خیلی سنگینن باید میفهمید کارش چقدر بد بوده

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یادم نمیاد هیچوقت مامانم تنبیه فیزیکی کرده باشه منو

همیشه هم به همه میگه بچه رو اذیت نکنید ولی وقتی ببینه یه نفر تو صورت بچه زده خیلی عصبانی میشه چون تو صورت زدن شخصیت رو تیکه تیکه میکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم اولآ سعی کن نزنید دوما وقتی زدیش معذرت خواهی وجایزه خریدن اشتباهه اینجوری اگر بعدها اشتباهی ان ...

اره خودمم میگم نکنه باعث بشه از کتک خوشش بیاد چون بعدش جایزه میخرم براش🤕

ولی از الان تصمیم گرفتم اگه زدم دستمو بسوزونم😔

من یادم نمیاد هیچوقت مامانم تنبیه فیزیکی کرده باشه منوهمیشه هم به همه میگه بچه رو اذیت نکنید ولی وقت ...

منم مادرپدرم اصلا کتکم نزدن ولی برادربزرگترم خیلی اذیت میکرد کتک میزد همیشه گله میکنم ب مادرم که مادرخوبی نبودی حواست نبود بهم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه فکر می کنیبعد نگی نگفتمولی عجالتا فکر کن شوهرتم تو رو بزنه چون زورش از تو بیشتره

اره خب میدونم حس بدیه واسه همونه تا اولشه به خودم بیام

منم مادرپدرم اصلا کتکم نزدن ولی برادربزرگترم خیلی اذیت میکرد کتک میزد همیشه گله میکنم ب مادرم که ماد ...

معموما کسایی که داداش بزرگتر دارن یه همچین خاطراتی براشون هست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱