2777
2789

حالا از روز پنج شنبه که یبار زدمش دستم راه افتاده تا چیزی میشه یدونه سیلی میزنم بهش😐

بعدش همون لحظه مث خر پشیمون میشم

الان ۲ بار هست از پنج شنبه به بعد که سیلی زدم بهش.بعدش همش میگم الهی دستم بشکنه الهی بمیرم تند تند بوسش میکنم میگم دیگه نمیزنم.براش جایزه خریدم که یادش بره.نکنه باز بی هوا بزنم؟چیکار کنم؟

خیلی هم شیطونه ماشالا ولی من نمیزنم خودمو میزنم.حالا ۲ بار هست که خودمم باورم نمیشه زدمش😭

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

اگه مارم نمی زنی یه پست بزاریم🤭

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باید کنترل کنی عزیزم 

کاری از دست بقیه برنمیاد

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم حتما کتاب درمورد فرزندپروری بخون 

مادرخوب مادر بد

کتابی که ارزو میکردیدوالدینتان خوانده بودند

تربیت بدون فریاد

مادر یک دقیقه ای

والدین سمی رو هم حتما بخون

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه مارم نمی زنی یه پست بزاریم🤭

😂😂 نه نمیزنم نظرتو بگو چیکار کنم😭

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

مواظب باش عادت نکنی

اره بخدا از همین میترسم خدا نکنه

الان اینجا فحش می خوری بدتر عصبی میشی باز میری بچه رو می زنیاینجا رو قفل کن برو مشاوره حتما از همین ...

😂😂😂😂😂 عیب نداره اتفاقا شاید فهمیدم کارم اشتباهه

الان قول دادم نزنم میترسم باز بی هوا بزنم

خدا لعنتم کنه🥲