2777
2789

از جمعه شب بعد نشستن تو ماشین حالت تهوع گرفتم رفتم دکتر عمومی چند تا امپول بهم داد تا شنبه بعد از ظهر خوب نشدم و چند بار ببخشید بالا آوردم. شنبه هم رفتم دوباره دکتر عمومی سرم زد تا الان حالت تهوع های خفیف و با فاصله دارم.سه روزم هست گلاب به روتون اسهالم اما امروز رفتم دیدم زرد شده بود مدفوعم بنظرتون طبیعیه؟امروز وقت دکتر گوارش دارم می ترسم اینا رو بهش بگم

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
منم اینجوری شده بودم انگار ویروس جدیده

شما هم حالت تهوع و استفراغ داشتید؟دفعتون چطور بود

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش ویروسه جدیده . دمیترون برا تهوع بخور و قرص برا اسهال.. رو حساب باید روز چهارم دیگه ت ...

من یک ماه پیش برای ریفلاکس رفته بودم دکتر گوارش و خودش برای ماه بعد که امروز باشه بهم نوبت داده همه اینا رو باید بهش بگم؟

شما هم حالت تهوع و استفراغ داشتید؟دفعتون چطور بود

اره داشتم . هنوزم با اینکه خوب شدم گاهی حالت تهوع خفیف دارم . اسهالم بودم چند روز . راهی نداره باید زمان بگذره خودش خوب بشه. 

من ومپایر اعظم نیستم😄
اتفاقا همین الان با کاربر الیزابت داشتم راجع به همین موضوع پیام میدادم.. برو پست رو پیدا کن.. از نگر ...

نمی تونم پیدا کنم کلی الیزابت تو سایت هست

اره داشتم . هنوزم با اینکه خوب شدم گاهی حالت تهوع خفیف دارم . اسهالم بودم چند روز . راهی نداره باید ...

دفعتون رنگش معمول بود؟من به خاطر زرد بودنش نگرانم 

من یک ماه پیش برای ریفلاکس رفته بودم دکتر گوارش و خودش برای ماه بعد که امروز باشه بهم نوبت داده همه ...

رفلاکس ربطی به مشکل الانت نداره.. این ویروسه.. از کسی گرفتی.. به دکتر بگو برات دارو بده.. برا رفلاکس هم به نظر من" کلیدینیوم سی " بهتر جواب میده