2777
2789
عنوان

چقدر براشون تو کلانتری مهم بود

2869 بازدید | 128 پست

سلام بچه ها از شوهرم کتک خوردم رفتم کلانتری  پلیسه تو بخش قضایی که شکایت ثبت میکرد خانم بود بهم گفت دایَه چه بلایی سرت آورده 

حقته شکایت کن برو پزشکی قانونی گفت چیزی که من میبینم اندازه ی آدم سالمی دیه داره منم گفتم نمیخوام به خاطر کارش جایی ثبت بشه گفت فقط زنگ میزنیم اخطار میدیم ولی کاشکی میرفتی بعدم گفت به خاطر تو نمیکشمش کلانتری وگرنه ابرو براش نمیذاشتم 

الانم شوهرم هر چی زنگ میزنه جواب نمیدم ولی بچه هام خونه ن پیش مادر شوهرم چه کار کنم چه تصمیمی بگیرم بهش فکر نکردم خونه بابامم نرفتم شر نشه اومدم خونه برادرم ولی واقعا راحت نیستم اینجا صورتم هم خوب نمیشه برم خونه بابام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم باید میرفتی پزشکی قانونی 

واقعیت اینه ک کلانتری فقط ب چشم دعوای خانوادگی نگاهش میکنه تهشم میخوان اشتی بدن شمارو و تمام شد

ولی اگ‌میرفتی پزشکی قانونی میتونستی پدرشو در بیاری تا دیگ دست بلند نکنه سرت 

ولی خب حالا ک اینجوری شد برو سر خونه زندگیت با اونم سر سنگین باش

من نمیدونم خانوما چرا خونه رو ترک میکنن

اون خونه حق شماست . هروقت دعوا دارین جایی جم نخورین

شوهر چلغوزتو باید شوت میکردی بیرون

خونه مال تو و بچه هاته

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حداقل برو پزشک قانونی مدرکتو بگیر چرا انقد خنگی ؟ اون کتکت میزنه تو بازم به فکر اونی برو شکایت کن با ...

برگه رو نگه داشت تو کلانتری گفت اگر دوباره تکرار کرد دیگه به حرفت گوش نمیدم خودم میفرستم پزشکی قانونی

همینکارارو میکنی که پررو تر میشه اون براش مهم نیست بزنه لهت کنه تو برات مهمه که بابات نفهمه سرکارش نفهمن خب دیگه چرا رفتی کلانتری 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بنظرم باید میرفتی پزشکی قانونی واقعیت اینه ک کلانتری فقط ب چشم دعوای خانوادگی نگاهش میکنه تهشم میخوا ...

۱۳ ساله کتک میخوردم در حد مرگ اولین باره قهر کردم با پا اومد تو صورتم دماغم پر خون شد بعد نمیگه تو بیکس و کاری که همیشه میگفت 

واقعا مهم بود اصرار میکرد برو پزشکی قانونی

اللن یعنی مدرک نداری اون بدردت میخوره یا نه؟

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست