2777
2789
عنوان

بابام مرد مجبوری میرم سرخاکش

495 بازدید | 24 پست

ناراحت نیستم چون برا من و داداشام پدری نکرده. اما نمیدونم چرا یه حس غم عجیبی دارم. 

پدر بدی بود. از همون بچگی من و برادرهامو     مامانمو اذیت می کرد. انگار یه روانی بود. بعداز طلاق مامان و بابام دیگه ندیدمش. اونم نخواست منو ببینه.در حقم بدی کرده. از ته دلم نمیتونم ببخشمش 

امشب زنگ زدن گفتن بابات مرده. اولش گریه کردم اما بعدش آروم شدم و و ناراحتم نیستم اصلا. 

فقط سؤالای زیادی به ذهنم میاد که چرا هیچ وقت نخواست ببینه ما رو؟ چرا نخواست پدری کنه؟؟ 

مجبوری میرم تشیع جنازه اش. بخاطر حرف مردم میرم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اگر بمیره سر خاکش هم نمیرم 

بعد از تصادف برادرم و شونه خالی کردن اون مثلا پدر واسم مرد 

فکر کن من متاهل دارم از برادرم نگهداری میکنم آوردمش شهر غریب 

دور از شهر و آشناهای خودش 

قشنگ برادرم هم اذیت هست 

برادرم خرداد تصادف کرد رفت کما برای شش هفته 

این مرد نامرد نگفت بچه دارم خدا لعنتش کنه 

همین که اینطوری بی حسی اصن خوب نیست نشون میده تو ناخودآگاهت خیلی اذیت شوی از سمت پدرت خاطرات تلخ گذش ...

خیلی اذیتم کرده. از ته دلم نبخشیدمش هی وقت.   اصلا عالم میاد بهش بگم بابا

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
چرا بعضیا در مقابل بچه هاشون مسول نیستن و بهشون صدمه میزنن

😔نمیدونم با این سن باباهای مهربون میبینم برام باور کردنی نیست ،مثلا شوهرم اینقد دخترمو میچلونه هر چی میگه گوش میده با عشق بچه بود براش داستان میخوند باهاش میره گردش من اینا برام تعریف نشدست یا باباهای دوستم بغل میکنن دختراشونو لدسشون نیکنن دوساای هم سن خودم من شاخ در نیارم چون تو عمرم یادم نمیاد همچین محبتی از پدرم