2777
2789
عنوان

لایت بدرنگ من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست
فقط میخوام تناژش عوض بشه مثلا اینو اگر هر روز بشورم یهو کرم نمیشه نه؟ آخه به پایه نزدیک ۹ گفت رسیده ...

نه بشوری روشن تر میشه عزیزم خودت اصلا دست نزن موهات طبیعیه بده دست خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده نکن شامپو زنگ چون به موهای طبیعیت آسیب میزنه شما فقط باید رو دکلره هات کار شه ن کل موهات

سلام عزیزم ببخشید مزاحم میشم ، یه سوال داشتم من امروز دوباره موهامو شستم اصلا تغییری نکرد، با توجه به اینکه پایه موهام ۸ و رنگ شکلاتی تیره برام گذاشته، اگر برم پیشش میتونه لایتامو بژ کنه مثلا؟ 

موهات مشکی بود؟ موهای خودت بو یا پر کلاغی کرده بودی؟ 

اگه پر کلاغی کردی ک دیگه نهایت تلاششو کرده ارایشگرت

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

این چه راهنماییه عزیزم😑😑😑😑من رنگ کارم طبق چیزی ک تو گفتی فاتحه موهاش خوندس

همونو بگو . بعد میرن میگن ارایشگره خراب کرد موهامو

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من همیشه میرفتم پیش آرایشگری خیلی خوب رنگ میکرد فامیلمون آرایشگاه کار می‌کنه رفتم پیش اون گند زد به موهام منم لایت میخواستم هیچ جوری درست نشد تنها کارش تیره کردنش آخر موهام داغون شد از ته زدمش فقط رید به مو و پول من

این به پایه ۹ نرسیده اگه بود با شستن روشنتر میشد برو بده خودش درست کنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
این به پایه ۹ نرسیده اگه بود با شستن روشنتر میشد برو بده خودش درست کنه

صدبار شستم بدتر نارنجی زد بیرون . به نظرت چجوری درستش میکنه؟ یعنی دوباره دکلره میکنه؟