2777
2789

هیچکس س خاکش نیمد ینی خواهر مادرش کلأ نمیان ولی توقع داشتم سالروزش میومدن فقط اون بی کس نبود ماهم همینیم ما غیر اون و خودمون هیچکس رو نداشتیم و نداریم تو این دو سال ازدوتج کردم باردار شدم خواهر برادرمم همینطور دریغ از ی کمک کوچولو از طرف خاله و عمه خیلی دلم گرفته از این بی کسی شوهر خواهرامم هیچکدوم نیمدن با خواهرام قهر بودن امروز خواهرم دلش گرفته بود از نبود شوهرش میگفت حتی ی تسلیتم نگفته تازه مامانم جوون بود اگه دوست داشتید براش فاتحه بخونید برسه ب روح نازنینش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه جنت مکان باشه انشاالله براشون صلوات فرستادم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

خوندم منم مامانم ۱۰ ساله فوت شده با خیلی از فامیل در حد سلام و علیک شدیم این چیزا عادیه برات مهم نبا ...

اینا اون موقعشم نبودن چ بی عاطفه هستن ک سر خاکش نیمدن دلم شکست میخاستم چنتا پیام خوب بهشون بدم حالشونو بگیرم گفتم ولشون کن