2777
2789
عنوان

باحالا بیان ی نظر بدن

143 بازدید | 7 پست

تولد دوتا از دوستام هس خوابگاهیم ی نوشته باحال و جالب میگین برا تبریک تولدشون برا رو کیک؟

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

چلغووزااا تولدتون پیس پیس یه پیفاف حشره کشم بگو رو کیک درست کنن😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
چلغووزااا تولدتون پیس پیس یه پیفاف حشره کشم بگو رو کیک درست کنن😂😂😂😂😂😂

خخخخ کیک تولدای اماده میخایم بگیریم 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ کیک تولدای اماده میخایم بگیریم 

😂😂😂😂اگ میخاین اماده بگیرین کاریش نمیشه کرد اما اگ میخای سفارش بدی درست کنن بگو همینی مطلبی ک گفتمو بنویسن😁😁😁😁

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بیاین نظر بدین دیگ ی جمله خنده دار

دوست عزیزم یک سال دیگر هم گذشت و بزرگ‌تر شدی البته به این معنا نیست که عاقل‌تر هم شده‌ای!!!