2777
2789
عنوان

خونریزی افتادم ینی بچم رفت

105 بازدید | 11 پست

به عنوان دخترم باهاش صحبت میکردم دوتا پسر دارم. امروز صبح لک دیدم رفتم سونو . از ظهر خونریزی شبیه پریود دارم.اینم جواب سونوگرافی:

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
شیاف استفاده کن زود

دعا کن اگه میخواد بمونه بدون دردسر باشه

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم کلا مخالف بودن من به خاطر دختر داشتن باردار شدم . الان بهم غرمیزنن بچه میخواستی چکار

[QUOTE=359265778]به نظرم تو سونو مشکلی نیست . چون ساک هست . [/QUOTEپس این خونریزی شدید چیه ؟ دعاکن برام

لک بینی شده بودی مگه دکترت شیاف نداد بهت؟؟؟ حتما برو دکتر شیاف میده انشالله که چیزی نیس

گفت یک هفته صبر کن بیا سونو ببینیم قلب داره یانه.

متاسفانه متخصص نبود عمومی رفتم

فردا صبح میرم متخصص

[QUOTE=359265778]به نظرم تو سونو مشکلی نیست . چون ساک هست . [/QUOTEپس این خونریزی شدید چیه ؟ دعاکن ب ...

شاید همانوم هست همین الان با جواب سونو یه ویزیت انلاین از یه متخصص بگیر خیالت راحت شه

شیاف پروژسترون هر ۱۲ساعت

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

میگن هرچی فکر کنی جذب میکنی . من همش استرس داشتم این بچم یه چیزی میشه‌

گفت یک هفته صبر کن بیا سونو ببینیم قلب داره یانه.متاسفانه متخصص نبود عمومی رفتمفردا صبح میرم متخصص

وایعنی چی یه هفته صبر کن منم سردخترم به لک بینی افتادم دکتر شیاف داداستفاده کردم حتما برو پیش متخصص زنان