2777
2789
عنوان

زندگی باخانواده شوهر

2255 بازدید | 19 پست
253 بازدید| 0 پست

سلام دوستان من شش ساله ک ازدواج کردم.باخانواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم.تواین شش سال اتفاقات خوب وبدزیاد بود.تو این مدت ی خواهرشوهر مجردی ک داشتم ازدواج کرد ورف سرخونه زندگیش ی برادرشوهر مجرد هم ک کوچکترازشوهرم بود ازدواج کرد و یه سال بازم باخانوادش بود تااینکه زنش باکلی دعوا مرافه ای ک راه انداخت مستقل شدن وفقط منو شوهرم بودیم ک باپدر ومادرش وعمش ک ازدواج نکرده موندیم.من مشکلاتی باخانواده شوهرم داشتم ولی خیلی اهمیت نمیدادموهمیشه سعی میکردم فی سبیل الله درهدمتشون باشم اما بعد ازبه دنیااومدن دوتاپسرام وی سری دخالتها واقعا حس کردم نیاز ب استقلال دارم.خانواده شوهرم طوری ان ک بینشون اصلا احساس استقلال نمیکنی تو همه چی دخالت میکنن.ولی من هیچ وقت دلم نمیومد باشوهرم حرف جدایی بزنم ازاونطرفم منطقه پدرشوهرم تقریبا گرونه ومااگه بخوایم مستقل بشیم مجبوریم ازمنطقشون دور شیم ونه من ونه شوهرم این رونمیخوایم باوجود اینکه برادرای شوهرم ک سه تان مرتبا به خونوادشون سرمیزنن.اماحالا مدتیه ک خانواده شوهرم خیلییییی دخالتشون شدیدشده بخصوص پدرشوهرم.ازوقتی عقد کردم بازنشست شد ازشانس من وبیستوچارساعت توخونس.هیچ وقت تنهایی باشوهرم ندارم بیرون ک میریم هرجا ک میریم بایدباهامون باشن اگه هم نباشن منوشوهرم ب خاطرشون دعوا میکتیم الان هم بخاطر دخالتا وتوهینای پدرشوهرم من پنج روزیه خونه پدرمم ونمیدونم چطورشوهرمو قانع ب جدایی کنم ازطرفی خودمم ازاستقلال استرس دارم بادوتابچه یکی دوسال یکی سه سال.وحالا موندم نمیدونم چکارکنم

خب مستقل شو دیگه.

چاره دیگه ای نداری.

منم که ازشون دورم گاهی خیلی دخالت میکنن وای به حال شما که ور دلشونی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا از استقلال احساس ترس داری؟ با دو تا بچه یا با بیست و دو تا بچه، اصلا نباید نگران باشی، بابا مستقل شو، بقیه ها چیکار میکنن؟ خانم هایی هستن که با بچه و حاملگی، سره کار هم میرن، مستقل هم هستن، تو مگه چیت از اونا کمتره؟

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

مشکلات نه با تغییر مکان و نه زمان و نه هیچ چیز دیگری حل نمیشوند فقط جایشان را با مشکل دیگری عوض میکنند

باید از درون تغییر کردـدنیا را با دید مثبت دید ـانوقت هست مشکلات به طرز شگفت انگیزی گم میشوند

خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست

بیزحمت اون تاپیکتو قفل کن همه الاف شدن اونور

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

از جاریت یاد بگیر ، چقدر زرنگه، زودی خودشو جدا کرد از خونواده سوهرش. 

یهو به خودت میای و پدرشوهر مادر شوهرت پیر میشن، تو میمونی و بچه داری و نگه داری از دو تا سالمند.

بقیه ها هم که جدا شدن، تو مسئولیت شما شریک نمیشن.

پایین شهر زندگی کردن هم اصلا عار نیست. 

فقط آرامش خوبه. همین

من چندماهه با خونواده شوهرم زندگی میکنم اما هر روزبه شوهرم میگم باید جدا کنیم با اینکه یه پسره آدم ...

شما چرا با هم زندگی میکنید؟

چ تحملی.مستقل شو بلد طعم زندگیو می چشی اونم با صبری ک شما داری.راحت میگردی تو خونه.ار چی بخای میخوری.تلفنی راحت حرف میزنی.خلاصه خیلی رانت میشی

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
عزیزم اصلا قبل از ازدواج پسرشون خونه دوطبقه ساختن ماهم مجبور شدیم بیاییم هم نشین بشیم عقل الانو دا ...

ان سالله سما هم زودی مستقل بشین.

بدبختی منه خر هم با خوانواده شوهر تو ی آپارتمانم.

از جاریت یاد بگیر ، چقدر زرنگه، زودی خودشو جدا کرد از خونواده سوهرش.  یهو به خودت میای و پدرشو ...

اصلا قضیه پایین شهروبالا شهر نیس قضیه اینه ک میخوادپیش پدرومادرش باشه تاتنهانباشن