2821
2789
عنوان

تحقیر کردن نامزدم

336 بازدید | 15 پست

شک کردم ب دوس پسرم ک داره با یکی چت میکنه چون انلاین بود رمز تلگرامشو خواستم خوند برام اما چون مشتری داشت سرش شلوغ بود و من زنگ زدم اعصابش خورد شد گف میخام زندگی کنم خستم کردیییییی منم خ عصبی شدم هرچی از دهنم در اومد گفتم تحقیرش کردم راجب قیافش و شغلش خ چیزای بدی گفتم صب انبلاکش کردم معزرت خاستم رفتارش باهام سرده و عوض شده ولی میگه تموم دیروز داشتی ح میزدی منم رو زبونم میومد بهت فش بدم ولی فقط ب خودم گفتم خفه شو تو حق نداری ب کسی ک عاشقشی توهین کنی چیکار کنم خ دوسش دارم چون اعصابم بهم ریخت خیلیییییی اونا رو گفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوسش نداری الکی ادا در نیار

حرفای تو عصبانیت حرفایی هست ک ته دل ادمه

شکر خدا پسره عاقل شده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طرف تلگرام شوهرشو نداره شما ب چ حقی تلگرام طرفو خاستی چک کنی

نونش میدی ابش میدی 

خوبه والا 

پسره کم عقل معلوم نیست چطور رفتار کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هم فحش میدی هم معذرت میخوای هم به خودت میگی خفه شو،هم می خوایش،هم نمیخوایش،دقیقا فازت چیه

من نگفتم امروز با هم حرف میزدیم بهم گفت تموم مدتی ک منو تحقیر کردی به خودم گفتم خفه شو تو حق نداری بهش فحش بدی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز