2777
2789
عنوان

واقعا چطوری باید برای کنکور بخونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 26 پست
دقیقا من مشاور دارمم اینقدر پشیمانم

لطفا ولش کن

منم ولش کردم همین اول آبان

تمدید نکن

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا دبیر عربی مون بهم گفت ولش کن خودت با برنامه خودت بهتر میتونی ولی خانوادم سخت گیرن نمیزارن

میدونم چی میگی

خب به خانوادت بگو مشاورو داری

پیاماشو پاک نکن حالا 

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

خوبه که مشاور نداری 

مشاور به درد لایه جرز دیوار می خوره 

بهت الکی امید میده که اره تو اگه با من پیش بری تمام کتب تستاتو می زنی 

بعد روزی ۵۰ تا تست ریاضی با سه پارت اضافه برای کسیکه ۱۰ تا رو تو دو ساعت میزنه میزاره /:

خوبه که مشاور نداری مشاور به درد لایه جرز دیوار می خوره بهت الکی امید میده که اره تو اگه با من پیش ب ...

وای 

حالا مشاور گرفتن تو یه چیز داغونم گرفتی

اینو ولش کن بخدا موفق میشی اگه ولش کنی و برحسب خودت بچینی

۱ماه اصلا ۱ماااه اگه میخوای خودت پیش برو فقط دستت راه بیاد بعد خودت دیگه میدونی باید چکنی

من الان خودم روزای اول جدی شروع کردنمه

وای حالا مشاور گرفتن تو یه چیز داغونم گرفتیاینو ولش کن بخدا موفق میشی اگه ولش کنی و برحسب خودت بچینی ...

بر عکس  بهترین مشاور بود 

ولی چون من ادمی بودم که بهش تکیه می کردم 

و می گفتم امروزو که از دست دادم اون یجوری برام میچینه که برسم پس مهم نیست همیشه تلبنار می کردم تا  یهو همچین برنامه ای برام میریخت 

هیچوقت بدون مشاور درس نخوندم ولی الان دوماهه دارم خودم می خونم و راضیم چون حساب کار دستم اومده یه روز بره دیگه هیچ جبرانی نداره 

خودمم که باید ضعفامو تقویت کنم

واقعا هیچکی جز خود ادم نمیتونه مشاورش باشه 

خوبه که مشاور نداری مشاور به درد لایه جرز دیوار می خوره بهت الکی امید میده که اره تو اگه با من پیش ب ...

یکماه گرفتم حوصله نداشتم حس کردم هر آدمی بهترین فرد دلسوز خودشه 

من به شخصیت مستقل دارم زورم میومد از آقا بالاسر 😂

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

سلام آدامس شیک خوبی؟ اومدم دیدم ریپلای زدی ولی تاپیک تعطیل شده ...

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

سلام آدامس شیک خوبی؟ اومدم دیدم ریپلای زدی ولی تاپیک تعطیل شده ...

سلام عزیزم خوبی من صبح جواب تاپیک هارو دادم قفل کردم دادم نی نی یار پاک کنه گفته بودم من متاهلم 

ببشتر از هرچیزی کارای خونه وقتمو میگیره انرژی برای ادم نمیمونه 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
سلام عزیزم خوبی من صبح جواب تاپیک هارو دادم قفل کردم دادم نی نی یار پاک کنه گفته بودم من متاهلم ببشت ...

عه ؟ من خبر نداشتم ، عیب نداره از فرصت‌ها استفاده کن

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹