2777
2789

خسته ام دیگه نمیکشم نمی‌دونم کی و چطوری مرور داشته باشم هزینه مشاوره هم ندارم

یه غلطی کردم رفتم قلمچی هرچی خودمو میکشم به بودجه بندی نمیرسم ترازم پایین میشه چون به بودجه نمیرسم 

من برای همه درسا باید فیلم ببینم 

بنظرتون فردای روزیکه یه کلاسو دیدم مبحثو خوندم بتید تست بزنم

بنظرتون ریاضی و فیزیک هرروز باید باهم تو برنامه باشه ؟

زیست و‌شیمی میدونم مهم‌تره روزی دوتا کتاب بیشتر میخونم دیگه نمیکشم

لطفا کمکم کنید از تجربیاتتون بگین خیلی سر دردگمم 😔

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم کنکوری ام ولی خوب برنامه قلم چی جوریه ک ب بودجه بندی اش میرسی

اوایلش رسیده بودم آزمون دومی اون فرجه دو هفته ای گند زدم ۱۰روزشو نخوندم خیلی عقبم 

عیب نداره اول ترازت کم میشه ولی بعدش پیشرفتت میبینی

من استو رو از تابستون تا مهر بستم ولی از بس حجم درسا سنگین بود نرسیدم روتین تست استو بزارم آلان حس می‌کنم باید از اول برگردم ۷جلسه کلاس ببینم 😭

سلام 

منم کنکوریم

اگه خواستی باهم صحبت داشته باشیم

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

اوایلش رسیده بودم آزمون دومی اون فرجه دو هفته ای گند زدم ۱۰روزشو نخوندم خیلی عقبم

نگاه الان مگه آزمون خودمون این جمعه ای نیست خوب از الان برنامت سنگین بخون میتونی ب بودجه اش میرسی خودت با کانونم میتونی پیش بری نیاز ب مشاورم نداری

من امسال اصلاااا قلمچی شرکت نکردم چون برای هرکسی نیست

نباید گول مهر و ابانشو خورد 

بعد ابان یهو ویییژ سرعت میره بالا

گفتم برا عید به بعد ازموناشو کامل شرکت میکنم و مشاورم ندارم،من خودم بهتر میتونم خودمو هدایت کنم

با برنامه بقیه نمیتونم

تجربه کسب کردم زیاد میدونم همشون چجورین

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

نگاه الان مگه آزمون خودمون این جمعه ای نیست خوب از الان برنامت سنگین بخون میتونی ب بودجه اش میرسی خو ...

اون فصل کلیه تموم کرده من تازه قلبم شیمی دوازدهم اصلا نخوندم 

و….

من امسال اصلاااا قلمچی شرکت نکردم چون برای هرکسی نیستنباید گول مهر و ابانشو خورد بعد ابان یهو ویییژ ...

منم گول اولین آزمون خوردم گفتم بابا سبکه 

اون فصل کلیه تموم کرده من تازه قلبم شیمی دوازدهم اصلا نخوندم و….

از الان شروع کن خوب دیگه خودت سرزنش نکن وقتی تمام تلاشت میکنی نمیشه خوب ولی خودت بترکون تا برسی الان منم همینجورمم ب بودجه بندی نرسبدم

منم گول اولین آزمون خوردم گفتم بابا سبکه

قلمچی برای کسی هست که پایه اش خوبه

دقت کنی دوازدهمش آرومه باز بقولی

اما پایش گازو گرفته میرههه