2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر مجردی زیاد میرم ، چون همسرم شدیدا مشغله کاری دارن نمیتونن بیان ولی  منو هم محدود نمیکنن 

خرید برای خودم هم زیاد میکنم که البته این کار رو خودم زیاد دوست ندارم ، اعتیاد اوره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم میخوام مثل خودت خرج کنم چطور سرکه سیب و استفاده کردی بگو جوش چونه هم داشتی

نه جوش پشت کمر و بازو داشتم زدم جوشا رفتم جاشون کمرنگ شده کم کم دارن میرن 

با پنبه سرکه سیب خالص و طبیعی زدم به پوست کمرم و بازوهام خیلی سوخت تحمل کردم برام عادت شد دیگه سوختنش و بوش ولی خیلی تاثیر داره 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

دو هفته بک بار پول خدمت کار می‌دم. گاهی اوضاع سخت باشه هفته‌ای یک بار.

این خرج برای خودمه. چون وقتم رو باز می‌کنه می‌تونم بخوابم یا ورزش کنم. 

پول کلاس ورزش می‌دم.

گاهی می‌رم کافه تنهایی. 

و یک کنسرت خیلی خیلی گرون رفتم. نمی‌خوام بگم کجا و چه خواننده. ولیدخیلی دوست داشتم. معمولا ازین پولا نمی‌دم. ولی اون فرق داشت.

دو هفته بک بار پول خدمت کار می‌دم. گاهی اوضاع سخت باشه هفته‌ای یک بار.این خرج برای خودمه. چون وقتم ر ...

عاشق کنسرت ابی بودمحیف نشد😢😢😢😢

لایک ممنوع🙏