2777
2789

بیشترین خرجی که خودم کردم کاشت ابرو بوده. 

بیشترین خرجی هم که شوهرم برام کرده ماشینه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلا خریدم

ولی برای شکلات خارجی و نودل به طور کلی خرج می‌کنم

کلکسیون تسبیحم تازگیا علاقمند شدم😄

تازگیا یه سندلوس قرمز با کرکوش نقره خریدم

یه تسبیح صدفم سفارش دادم برام بیارن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

از دوران نوجوانی عاشق موسیقی بودم اما به خاطر عقاید مادرم اجازه نداشتم! امسال تابستون همت کردم تو ۳۹ ...

چقدر عالی 

منم تو برنامه مه برم تار یاد بگیرم همش فکر میکنم تو این یادگیریش برام سخته 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

چقدر عالی منم تو برنامه مه برم تار یاد بگیرم همش فکر میکنم تو این یادگیریش برام سخته

یادگیریش راحته و آسونه تار  و با تمرین عالی میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کامپوزیت کردم

دندونامو ترمیم کردم

گوشی مناسب کارم خریدم

اینا همگی برام هزینه بر بودن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹