ولی ازین که باردارم ناراحتم نمیدونم چرا هیچوقت بچه دوس نداشتم و ندارم شوهرم ولم نمیکرد مادرشوهرم پشت سرم حرف میزد میگفت نازا منم فکر کردم حامله بشم خوب میشم ولی نه درست نمیشم من از بچه و حاملگی و زایمان متنفرررم 😮💨😮💨😮💨😮💨 چکار کنم آخه بعضی موقع ها میگم کاش طلاق میگرفتم و میرفتم اینکارو با خودم نمیکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش ادمااا اونقدر عقل و شعور داشتن که میدونستن مادر شدن و بچه اوردن یه انتخابه ن اجبار
درکت میکنم عزیزم انشالله خیره
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
عمده این تفکرات ما مربوط به آسیب های بچگیمون هست، خودم حس میکنم اگر بچه داشتم نمیتونم دوستش داشته باشم چون هیچ وخ حس محبت رو از مادرم نگرفتم نه اینکه مامانم دوستم نداشته باشه اما هیچ وخ منو بغل نکرد نبوسید قربون صدقه م نرفت چون فک میکنه اگر این کارا رو بکنه من لوس میشم و واقعا بلد نیست چون خودش هم این محبت رو از مامانش نگرفته
اون قسمتی ک گفتی این کارو با خودم نمیکردم خندم گرفت دیوونه مبارکه ایشالا قدمش خیر باشه ناشکری نکن
خب تقصیر خودم بود درسته شوهرم بچه میخواست ولی هیچوقت زوری مجبورم نکرد هیچوقت سر این موضوع باهام دعوا نکرد حتی بهم میگفت پیش خانوادم بگو شوهرم بچه نمیخواد که اونا چیزی نگن ولی من خر