2777
2789
عنوان

اگه تو این آزمون آموزش وپرورش قبول نشم شک ندارم یه بلای سرم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 62 پست
به سلامتی مثل من من حوصله ام نمیشه بخونم چطوری میخونی

فدات عزیزم 

یه بچه ی دیگه دارم  هر وقت کار خونه نباشه  میرم میخونم 

فعلا یه کتاب دست گرفتم

ولی گفتم از این به بعد یه  عمومی یه  اختصاصی میخونم 

دفترچه  اومد فقط تخصصی میخونم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی ان شاء الله قبول بشی 💚

فدات عزیزدلم 

ممنونم❤🙏🏼

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بنظرم ماه آخر فقط تست بخون

شما تجربه داشتین گلم؟

فدات عزیزدلم ممنونم❤🙏🏼

عزیزم یه حمد برای تو دلیت خوندم یه حمدم برای خودت ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی صحیح سالم باشه وبه خیر خوشی بغلش کنی قدمش پر خیرو برکت 💚😘🌹

خدا از دهنت بشنوه چرا نمیتونی؟حاضرم قبول بشم یه سال حقوق نگیرم تازه بهشون هم پول میدم🤦‍♀️

نمی‌خوام قسم بخورم ولی بهت قول میدم قبول میشی امتیاز تاهل و دوتا بچه رو داری بعدشم سه برابر ظرفیت کارنامه سبز میکنن مهم روز مصاحبست عزیزم نترس عزیزم قبول شدی با اعتماد به نفس برو مصاحبه بدون استرس 

من پارسال خوندم فقط بیست نمره کم داشتم واسه قبولی چون حواسم نبود موقع ثبت نام بنویسم بومی هستم آخه خود بومی بودن حدود ۵۰ امتیاز داره 

آنقدر ناراحتم غصه میخورم که امسال نتونستم بخونم مطمئن بودم قبول میشم چون پارسال سر یه اشتباه تو برگه ثبت نام امتیاز بومی رو از دست دادم افسوس افسوس افسوس 

پنج نفر فقط تو فامیلای ما قبول شدن امسالم خیلی نیرو می‌خوان 

من امسال تعمیرات خونه داشتم کابینت عوض کردم کمد دیواری زدم خونه کاغذ دیواری زدم کلا خونه رو ترکوندیم نشد حیف 

فقط بخون فقط بخون تست بخون نکات مهم بخون 

بببین کدوم درسا ضرایبش بیشتره بیشتر همونارو بخون 

نترس بقیشو بسپار به خدا هر چی اون بخواد همون میشه 🩵💚

عزیزم یه حمد برای تو دلیت خوندم یه حمدم برای خودت ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی صحیح سالم باشه ...

فدای مهربونیت  عزیزدلم 

ممنونم از این همه محبتت🙏🏼❤😘

خریدی عزیزم جزوه هارو؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

چرا به خودت استراحت نمیدی بارداری و درس

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

من امسال قبول شدم هرکی جزوات نوین استخدام وگنجینه های یکماه آخر برای مرور میخواد درخواست دوستی بده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نمی‌خوام قسم بخورم ولی بهت قول میدم قبول میشی امتیاز تاهل و دوتا بچه رو داری بعدشم سه برابر ظرفیت کا ...

فدات بشم خواهری چقد پستت بهم امید داد😢😢😢🙏🏼

برات خیلی ناراحت شدم  عزیزم  

حتما خداوند صلاح دونسته  ان شاءالله خدا بهترشو برات گذاشته ❤

عزیزم  معلومه شما خیلی باهوشی امسال هم  همینطوری شرکت کن 

شاید از مال سال قبل چیزی یادت مونده باشه

چون میگن منابع هیچ تغییری نمیکنه

راستی عزیزم من جزوهای  مدرسه  تلاش رو دارم  به نظرت خوبه؟

خدا از دهنت بشنوه چرا نمیتونی؟حاضرم قبول بشم یه سال حقوق نگیرم تازه بهشون هم پول میدم🤦‍♀️

چرا مگه آموزش و پرورش چه خبره؟

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

کسی هست جزوه ها رو داشته باشه؟(:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨