پسرعموی من تو برنامه نود عادل فردوسی پور یه گوشی سامسونگ برد که واقعا براش فرستادن. راست بود.
مادربزرگ شوهرم تو بانک 8 میلیون پول برد که وقتی رفتن گفتن پول نبردی، وام بردی یعنی بدون خوابوندن پول میتونی 8 تومن وام بگیری، برو ضامن بیار!!!!!!!!!!!!!! حالا تو تبلیغش نوشته بود 8 میلیون وجه نقد برده!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
پسرعموی من تو برنامه نود عادل فردوسی پور یه گوشی سامسونگ برد که واقعا براش فرستادن. راست بود. ...
ععععع راست ميگه منم يادم اومد دخترعمه من از بانك براش پرايد در اومد بعد گفتن اقساطي بايد بدي پولشو فقط پيش پرداخت نخواستن كل پول ماشين رو خودش پرداخت كرد
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️