2777
2789
عنوان

برنده ی قرعه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 16082 بازدید | 93 پست
من از یه سایت گوشی ایفون شش برنده شدم البته پولشو گرفتم . دومیلیون و صد و هشتاد

چه سایتی؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

پسرعموی من تو برنامه نود عادل فردوسی پور یه گوشی سامسونگ برد که واقعا براش فرستادن. راست بود. 

مادربزرگ شوهرم تو بانک 8 میلیون پول برد که وقتی رفتن گفتن پول نبردی، وام بردی یعنی بدون خوابوندن پول میتونی 8 تومن وام بگیری، برو ضامن بیار!!!!!!!!!!!!!! حالا تو تبلیغش نوشته بود 8 میلیون وجه نقد برده!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک اینا آره. ولی توی تلویزیونی ها رو نه ندیدم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

والا من همش دارم پودر هوم کر‌میخرم یک ساله این همه جایزه میده من کوفتم نبردم تازه به مامیم هم قالب میکنم کداشو خودم میزنم     

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

زنداییم هم خیلی خوش شانسه

چند بار مبالغی پول برنده شده توی صادرات و سپه

یک بار سه چهار سال پبش یه سرویس طلا برنده شده بود توی صندوق مهر

که البته پولش رو دادن،نه خود سرویس رو

یک بار هم ساعت برنده شده بود توی یه بانک

دخترم❤❤❤هلیااااااا
والا من همش دارم پودر هوم کر‌میخرم یک ساله این همه جایزه میده من کوفتم نبردم تازه به مامیم هم قالب م ...

منم هوم کر میخریدم خیلی تمیزیش افتضاح بود فقط ب خاطر قرعه کشی میخریدم. ولی الان دیگه نمیخریم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

من عموم بیست تومن چندسال پیش برنده شد از بانک یکی از عموهامم سیصد تومن توبرنامه نود برنده شد 

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
پسرعموی من تو برنامه نود عادل فردوسی پور یه گوشی سامسونگ برد که واقعا براش فرستادن. راست بود.  ...

ععععع راست ميگه منم يادم اومد دخترعمه من از بانك براش پرايد در اومد بعد گفتن اقساطي بايد بدي پولشو فقط پيش پرداخت نخواستن كل پول ماشين رو خودش پرداخت كرد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا من همش دارم پودر هوم کر‌میخرم یک ساله این همه جایزه میده من کوفتم نبردم تازه به مامیم هم قالب م ...

من که پودر دست و ماشین مایع ظرفشویی مایع لباسشویی مدت هاس همه رو هوم کر میخرم .....هیچ خبری نبوده تا حالا 

واقعا تا حالا کسی از هوم کر برنده شدهههه؟؟؟

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
منم هوم کر میخریدم خیلی تمیزیش افتضاح بود فقط ب خاطر قرعه کشی میخریدم. ولی الان دیگه نمیخریم 

اون دراش مسخره تر از همس باز کردنش ،موقع باز کردن حس شکافتن اتم بهم دست میده   

روی‌جعبش بیشتر کار‌کردن تا پودرش

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘