2777
2789
عنوان

برنده ی قرعه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 16089 بازدید | 93 پست
واقعا که    

فقط تبليغ بشه براشون ديگه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی دوسال پیشم گیر داده بودم به محصولات محسن ،به قول همسرم ما اگه شانس داشتیم یه بار یه ماشین ازمون کرایه نمیگرفت همیشه داریم کرایه میدیم حالا شوهرعمم از شانسش هرجا که میره رانندهه میگه مسافرکش نیستم همینجوری‌سوار‌کردم

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
راستی دوسال پیشم گیر داده بودم به محصولات محسن ،به قول همسرم ما اگه شانس داشتیم یه بار یه ماشین ازمو ...

عزیزم   واسه من این کرایه نگرفتن یکی دوبار در تمام عمرم پیش اومده فقط در همین حد  

همه چی به جز تو سرابِ سراب...
عزیزم   واسه من این کرایه نگرفتن یکی دوبار در تمام عمرم پیش اومده فقط در همین حد     ...

من برام پیش اومده ولی فکر کردم طرف مورد داره به زور بهش کرایه دادم.الان که فکر میکنم میبینم چقد احمق بودم🤣

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
عزیزم   واسه من این کرایه نگرفتن یکی دوبار در تمام عمرم پیش اومده فقط در همین حد     ...

من در همون حدم نبوده 

چرا راستی یه بار کرایه نگرفت به جاش شماره داد خاک توسر کرایه مسیر سه تومن بود ،ده تومنی پرت کردم تو صورتش پیاده شدم شانس که نداشتم هیچ ضررم کردم ،خاک توسرش گفتم داغ دلم تازه شد 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
من که پودر دست و ماشین مایع ظرفشویی مایع لباسشویی مدت هاس همه رو هوم کر میخرم .....هیچ خبری نبوده تا ...

من اونقدر حرص ميخورم از اونايي كه الكي پول تبليغ ميگيرن ميان ميگن بنام خدا فلاني هستم پودر هوم كر خريدم و خونه و ماشين و پول نقد برنده شدم دروغ گو هاي كذاب خجالتم نميكشن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️