2777
2789

دور از جون شما بعضی زن ها درک ندارن که اون بنده خدا هم مادرشه و زحمتشو کشیده و خودشونم یه روزی مادر میشن و شاید مادر شوهر، من نمیگم ژرف بچه ننه باشه که اصلا نباید باشه، ولی برای کسی که این همه سال زحمتشو کشیده هم باید خدمت کنه، قبول دارم پسر خوب کم پیدا میشه ولی با این چیزایی که آدم میبینه و میشنوه به نظرم خیلی پیدا کردن دختر خوب سخت شده، یک پسر یا یک دختر باید هم بتونه به همسرش خدمت کنه  هپ به پدر و مادرش، اما بعضی ها درک نمیکنن، البته دور از جون شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه به خودم میگم شاید من حق داشته باشم نخوام برم رابطه ام باهاشون خوب نباشه یا خیلی چیزای دیگه ولی حق ندارم جلوی همسرم بگیرم 

هر چی باشه مادرش هست و بزرگش کرده و امید زندگیشون همسر من هست 

فرد اول زندگی هرکسی همسرشه اگر والدین اینو درک کنن افراد اینقدر درگیر مشکلات نمیشن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

تفکر شما منسوخ شده

بچه هیچ بدهی به خانوادش نداره

من شخصا اگه بچه دار بشم به هدف خدمت به خودم نیست صرفا چون دوست داشتم رشد و پیشرفتشو ببینم دنیا میارمش

خدا اینقدر توان داده ک الان به فکر دوران پیریم باشم

این خیلی خودخواهانس بچه دار بشیم کاملا به اختیار خودمون( بچه هیچ حق انتخابی نداشته ) بعد از اون بچه بیچاره توقع داشته باشیم همونقدر ک با خانوادشه با ماهم وقت بگذرونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چون مردای ایرانی زیاده روی میکنن از اون طرف توقع دارن همسرشون زندگیش هیچ ربطی به مادرش نداشته باشه مثلا یه مشکل پیش میاد بلدن سریع بگن داداشت اینکارو بکنه وظیفه دختر نیس 

ولی خودشون همه جوره در برابره مادر و پدر و خواهر و برادر وظیفه دارن

فرد اول زندگی هرکسی همسرشه اگر والدین اینو درک کنن افراد اینقدر درگیر مشکلات نمیشن

نتیجه تفکرات نسل های قبله

خودشونو مدیون پدرمادر میدونستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مادر شوهر ها هم درک ندارن وقتی ما عروس شدیم قرار نیست همیشه ور دل شوهر یا خانواده شوهر باشیم بالاخره ماهم یه خانواده داریم برا خودمون قرار نیست کامل خانواده مونو بزاریم کنار چون عروس شدیم قرار نیست همه‌ی مناسبت هارو درخدمت خانواده شوهر باشیم 

ازدواج یعنی استقلال کامل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه بعضیا متوجه نمیشن اینکه آقا بعد ازدواج کامل خانوادشو بزاره کنار اتفاقا و قطع رابطه کنه خیلی خطرناکه

این یعنی شماروهم میتونه خیلی راحت بزاره کنار همونطور که خانوادش که انقدر بهش نزدیکن رو گزاشته کنار

🦦
مادر شوهر ها هم درک ندارن وقتی ما عروس شدیم قرار نیست همیشه ور دل شوهر یا خانواده شوهر باشیم بالاخره ...

پس همسر شما هم حق داره بگه که نباید به مادرتون خدمت کنید، درسته؟