2777
2789
عنوان

حاملگی با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 110 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلی خوبی، شوهرم نتیجه ازمایشش رو گرفت همشون نرمال شدن باورم نمیشه اصلا همش شک دارم که نکنه ازما ...

الهییی شکر پس حتما بگیرم منم برا منم دعا کن ببین حالا که شوهرت نرمال شده ی ماه با دارو برو جلو 

الهییی شکر پس حتما بگیرم منم برا منم دعا کن ببین حالا که شوهرت نرمال شده ی ماه با دارو برو جلو

اره حتما بگیر شوهرم بیش از 4ماهه مصرف میکنه،،، بنظرت اگه همین ازمایش رو تو مرکز ناباروری بده بازم خوبه؟ اخه قبلا تو همین ازمایشگاه که میداد همه چیزش بد بود تحرک و مورفولوژی نزدیک صفر بود الان خوب شده،،، بنظرت واقعا خوب شده یعنی؟ 

بنظرت دارو بگیرم یه ماه تو همین شهر خودمون؟ نکنه بخاطر ذخیره کم فرصت سوزی کنم؟؟ گیج شدم 

بنظرت دارو بگیرم یه ماه تو همین شهر خودمون؟ نکنه بخاطر ذخیره کم فرصت سوزی کنم؟؟ گیج شدم

اره حتما دارو بگیر نه نترس با ی ماه فرقت سوزی نمیکنی بخدا ببین خودتم از حلوا بگیر بخور ایشالا که نتیجه میگیری

سلام گلی هنوز از دوستت نپرسیدی

سلام 

پرسیدم از دوستم 

میگه داروی گیاهی بود به اسم باه زنان که به صورت قرص درست کردن 

از طریق سایتش خریده بوده ارزونم بوده 

میتونی در گوگل سرچ کنی پیدا کنی و بخری  

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

به منم بگو منم مشکل تنبلی دارم 😭😭😭

پرسیدم از دوستم 

میگه داروی گیاهی بود به اسم باه زنان که به صورت قرص درست کردن 

از طریق سایتش خریده بوده ارزونم بوده 

میتونی در گوگل سرچ کنی پیدا کنی و بخری