2777
2789
عنوان

حاملگی با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 110 پست
اصلا وقت تلف كردني نيست استرس نگير با تغذيه ميتوني درستش كني من هر روز پنج انگشت و رازيانه هم دم ميك ...

اره میدونم اتفاقا دکترم گفت هزینه تخمک کشی و انتقال میشه40تومن خیلی زیادع و میترسم نتیجه نده و پولم تلف بشه

مثلا چیکار کنم؟

ورزش کن حتما حتما یوگا کن یا کلاس برو یا اخر ورزش حرکات یوگا برای تخمدان غذات رعایت کن قند حذف کن پروتئین بخور مکمل بخور امگا سه ویتامین دی منیزیوم اوا بوست به موقع بخواب بیدار شو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش کن حتما حتما یوگا کن یا کلاس برو یا اخر ورزش حرکات یوگا برای تخمدان غذات رعایت کن قند حذف کن پر ...

ویتامین دی کوالی فول و اوامس و منیزیوم استفاده میکنم شباهم پبادع روی میرم قند استفاده نمیکنم به اون صورت بیشتر خرما با چای میخورم مثلا

پی ار پی چیه؟ کجا انجام داد؟ چی بگم والا من5تا دکتر عوض کردیم بخاطر اسپرم نترس خدابزرگه انشالله بهتر ...

از شوهرم خون گرفتن پلاکت‌شو جدا کردن دکتر تزریق کرد اطرافه بیضه هاش 

یه مدتم درد داشت بعداز پی آر پی ولی واقعا خوب بود درواقع تقویتیه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
اره من به شدت استرسیم، روحیه ام داغونه کارم همش شده گریه بی دلیل و با دلیل گریه میکنم

درکت میکنم ادم خب میترسه نشه این فکرا امان ادمو میبره ولی خب من با هرکی حرف زدم میگه اون ماهی باردار شدم که بیخیال بودم 

درکت میکنم ادم خب میترسه نشه این فکرا امان ادمو میبره ولی خب من با هرکی حرف زدم میگه اون ماهی باردار ...

من خیلی دلم میخواد بیخیال بشم ولی واقعا نمیشه ته تهش باز بعش فکر میکنی که ایا پریود میشی یانه

اگه براتون نتیجه داد به منم بگو ازکجا تهیه کردین؟

سلام گلی خوبی، شوهرم نتیجه ازمایشش رو گرفت همشون نرمال شدن باورم نمیشه اصلا همش شک دارم که نکنه ازمایشگاه الکی باشه😃💙