امروز فهمدم تو26سالگی ذخیره تخمدان زیر یک شدع، بعد دوسال اقدام که همسرم مشکل شدید اسپرم داره! و خودمم تنبلی تخمدان داشتم حالا ذخیرم هم اومده پایین و دیگه امیدی به اون خدای بالاسر هم ندارم به قدری عذابم داده که ازش ناامید شدم، مگه من از خدا چی خواستم که اینقدر اجابتش سخته؟ حالا چبکار کنم من اخه، من الان با اسپرمی که خوب نمیشه و ذخیره ای که تو اوج جوونی اینقدر کمه چیکار کنم خداااااااا
زمانو از دست نده برو سیکل آی وی اف رو شروع کن عزیزم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
دوست من ذخیره اش از شما هم کمتر بود در ۲۸ سالگیبا لطف خدا الان ۴ ماهِ بارداره یه قرصی گیاهی مصرف میک ...
به من بگو باشه منم ذخیره ام پایینه
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
زمانو از دست نده برو سیکل آی وی اف رو شروع کن عزیزم
این ماه خواستم شروع کنم، کیست داشتم منی کع هیچوقت کیست نداشتم، یعنی خدا همش با بدبختی های مختلف سوپرایزم میکنه ماه اینده دوباره برم ببینم خوب شضده که شروع کنم یانه
گلی اگه خدا برات بخاد باردار میشیمن یکی با چشمخودم دیدم دکتر بهش گف برو آی وی اف طبیعی باردار نمیشی ...
انگار همیشه معجزه ها واسه بقیه اس من خیلی اشک ریختم خیلی خدا رو صدا زدم چرا معجزه اش واسه من اتفاق نمیفته پس،،، خستم از حرف بقیه، دوستم دومی رو بارداره الان جاریم بعد من عروسی کرد الان بچش 9ماهشه، یه دوست دیگه ام پسرش یکسالشه، خواهرشوهرمم پسرش4ماهشه، دور و برم پر شده از نینی انگار خدا میگع ببین و زجر بکش
این ماه خواستم شروع کنم، کیست داشتم منی کع هیچوقت کیست نداشتم، یعنی خدا همش با بدبختی های مختلف سوپر ...
ایشالا که با اولین انتقال مثبت میشی عزیزم امیدت به خدا باشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
گلی اگه خدا برات بخاد باردار میشیمن یکی با چشمخودم دیدم دکتر بهش گف برو آی وی اف طبیعی باردار نمیشی ...
تخمک اهدایی نگرفتی ؟دوستم با تخمک اهدایی بارداره بچه اش پسره .من ماه بعد تخمک اهدایی میگیرم ۳ساله ازدواج کردم
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت