2777
2789
عنوان

حاملگی با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 110 پست

زمانو از دست نده برو سیکل آی وی اف رو شروع کن عزیزم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تعدادش زیاده 120میل ولی اسپرم مرده زیاد داره، نمیدونم چه مرگونه دکتر هم چندتا رفتیم میگفتن دلیل خاصی ...

خب پس کارتون راحته دیگه 

خودشو تقویت کنه کیفیتشون بره بالااا

چیزای گرم خیلی‌خیلی بخوره 

عسل و ژل رویال قاطی کنه عالیه 

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من ذخیره اش از شما هم کمتر بود در ۲۸ سالگیبا لطف خدا الان ۴ ماهِ بارداره یه قرصی گیاهی مصرف میک ...

به من بگو باشه منم ذخیره ام پایینه

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

زمانو از دست نده برو سیکل آی وی اف رو شروع کن عزیزم

این ماه خواستم شروع کنم، کیست داشتم منی کع هیچوقت کیست نداشتم، یعنی خدا همش با بدبختی های مختلف سوپرایزم میکنه ماه اینده دوباره برم ببینم خوب شضده که شروع کنم یانه

ماه بعد نوبت دارم برای بار دوم، دفعه قبلی 4تا جنین ضعیف شد چون اسپرم خیلی بد بود ایندفعه هم حتما همی ...

دارو میده وضعیتش بهتر میشه کاسنی بادام درختی ویتامین ای و دی حتما مصرف کنید ۲ تاتونم 

من هم تو شرایط شما هستم خیلی سخته ولی چه میشه کرد جز تسلیم نشدن 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

چه عالی خداروشکر ممنون میشم عزیرم

گلی اگه خدا برات بخاد باردار میشی

من یکی با چشم‌خودم دیدم دکتر بهش گف برو آی وی اف طبیعی باردار نمیشی

اما شکرخدا الان باردار 

منم ذخیره م کم ۷سال درمان میکنم بی نتیجه س

ولی میگم خدا رو چه دیدی شاید توام باردار شدی 

گلی اگه خدا برات بخاد باردار میشیمن یکی با چشم‌خودم دیدم دکتر بهش گف برو آی وی اف طبیعی باردار نمیشی ...

انگار همیشه معجزه ها واسه بقیه اس من خیلی اشک ریختم خیلی خدا رو صدا زدم چرا معجزه اش واسه من اتفاق نمیفته پس،،، خستم از حرف بقیه، دوستم دومی رو بارداره الان جاریم بعد من عروسی کرد الان بچش 9ماهشه، یه دوست دیگه ام پسرش یکسالشه، خواهرشوهرمم پسرش4ماهشه، دور و برم پر شده از نینی انگار خدا میگع ببین و زجر بکش

این ماه خواستم شروع کنم، کیست داشتم منی کع هیچوقت کیست نداشتم، یعنی خدا همش با بدبختی های مختلف سوپر ...

ایشالا که با اولین انتقال مثبت میشی عزیزم امیدت به خدا باشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

گلی اگه خدا برات بخاد باردار میشیمن یکی با چشم‌خودم دیدم دکتر بهش گف برو آی وی اف طبیعی باردار نمیشی ...

تخمک اهدایی نگرفتی ؟دوستم با تخمک اهدایی بارداره بچه اش پسره .من ماه بعد تخمک اهدایی میگیرم ۳ساله ازدواج کردم

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت