امروز فهمدم تو26سالگی ذخیره تخمدان زیر یک شدع، بعد دوسال اقدام که همسرم مشکل شدید اسپرم داره! و خودمم تنبلی تخمدان داشتم حالا ذخیرم هم اومده پایین و دیگه امیدی به اون خدای بالاسر هم ندارم به قدری عذابم داده که ازش ناامید شدم، مگه من از خدا چی خواستم که اینقدر اجابتش سخته؟ حالا چبکار کنم من اخه، من الان با اسپرمی که خوب نمیشه و ذخیره ای که تو اوج جوونی اینقدر کمه چیکار کنم خداااااااا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ان شاءالله امضات زود زود واقعى ميشه و چشماى ما قلبى
ممنونم گلم ولی بااین رویه ای که خدا واسم درنظر گرفتع امیدی ندارم کاش درد فقط یه چیز بود، حلش میکردم حالا نمیدونم دنبال درمان اسپرم بام یا تنبلی ی ذخیره کم
تعدادش زیاده 120میل ولی اسپرم مرده زیاد داره، نمیدونم چه مرگونه دکتر هم چندتا رفتیم میگفتن دلیل خاصی نداره، درمان و داروی خاصی هم داره، باهمین وضع 4تا جنین ضعیف تشکیل شد که انتقال ندادمشون