2777
2789
عنوان

حاملگی با ذخیره تخمدان پایین

1145 بازدید | 110 پست

گل بود به سبزه نیز اراسته شد..... 

امروز فهمدم تو26سالگی ذخیره تخمدان زیر یک شدع، بعد دوسال اقدام که همسرم مشکل شدید اسپرم داره! و خودمم تنبلی تخمدان داشتم حالا ذخیرم هم اومده پایین و دیگه امیدی به اون خدای بالاسر هم ندارم به قدری عذابم داده که ازش ناامید شدم، مگه من از خدا چی خواستم که اینقدر اجابتش سخته؟ حالا چبکار کنم من اخه، من الان با اسپرمی که خوب نمیشه و ذخیره ای که تو اوج جوونی اینقدر کمه چیکار کنم خداااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایااااااا تو که میدونی ما چقدر عاشق بچه ایم چرا اینکارو باهام میکنی، اشکای من دلت رو به درد نمیاره ...

خدا مهربونه عزيزم 

تو پريودهات زير دلت رو با روغن سياهدونه چرب كن و با ى شال نخى ببند

كلا هميشه سعى كن جوراب پات كنى

بذر هويج دم كن تو پريودى بخور

سياهدونه و عسل هم خوبه بخورى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ان شاءالله امضات زود زود واقعى ميشه و چشماى ما قلبى

ممنونم گلم ولی بااین رویه ای که خدا واسم درنظر گرفتع امیدی ندارم کاش درد فقط یه چیز بود، حلش میکردم حالا نمیدونم دنبال درمان اسپرم بام یا تنبلی ی ذخیره کم 

دوست من ذخیره اش از شما هم کمتر بود در ۲۸ سالگی

با لطف خدا الان ۴ ماهِ بارداره

یه قرصی گیاهی مصرف میکرد عالی بود میپرسم میام بهت میگم 

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

خدا مهربونه عزيزم تو پريودهات زير دلت رو با روغن سياهدونه چرب كن و با ى شال نخى ببندكلا هميشه سعى كن ...

بخدا اینقدر که خرج دوا درمون کردم میتونستم الان باپولش ماشین بخرم!!! اینم امتحان میکن ممنون عزیرم

بخدا اینقدر که خرج دوا درمون کردم میتونستم الان باپولش ماشین بخرم!!! اینم امتحان میکن ممنون عزیرم

ان شاءالله اين اخرين خرجيه كه براى بچه دار شدن مى كنى و دامنت سبز ميشه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
چند میلیون تعداد اسپرم؟

تعدادش زیاده 120میل ولی اسپرم مرده زیاد داره، نمیدونم چه مرگونه دکتر هم چندتا رفتیم میگفتن دلیل خاصی نداره، درمان و داروی خاصی هم داره، باهمین وضع 4تا جنین ضعیف تشکیل شد که انتقال ندادمشون