2777
2789
عنوان

لعنت به شغل رانندگی

149 بازدید | 8 پست

وقتی شوهرت راننده باشه باید هم زن باشی هم مرد هر اتفاقی بیافته شوهرت نیست باید تنهایی کارهات ببری جلو 

زنی که شوهرش راننده هست انگار بیوه هست دیگه دارم دیوونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی پول حلال درآوردن سخته، همسر منم بیشتر اوقات نیست، شغلش راننده نیست ولی کنار اومدم با این موضوع که بالاخره برای آسایش بچه ها باید صد خودش رو بگذاره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نمیشه شغل بهتری پیدا کنه؟

منم ساعت کاری همسرمو دوست ندارم تو فکرمه یک شغل پردرآمد و ثابت جایگزین پیدا کنیم دوتامون برای همسرم خودش هم حرفمو قبول داره 

ولی انجام این کار حداقل چند سال ممکنه طول بکشه 

من باورم اینه که آدم باید چند درآمدی باشه تا بتونه به راحتی مثل آب خوردن پیشرفت کنه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نمیشه شغل بهتری پیدا کنه؟منم ساعت کاری همسرمو دوست ندارم تو فکرمه یک شغل پردرآمد و ثابت جایگزین پیدا ...

یه مدت عوض کرد ولی فایده نداشت دوباره برگشت البته عاشق رانندگی هست فقط این شغل دوست داره 

یه مدت عوض کرد ولی فایده نداشت دوباره برگشت البته عاشق رانندگی هست فقط این شغل دوست داره

مواظب باش گردن و پا و کمرش بر اثر رانندگی به مدت طولانی آسیب نبینه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛