2777
2789
عنوان

مگه میشه با26سال سن

271 بازدید | 24 پست

ذخیره تخمدان بشه0.73 وای خدا حالا من چیکار کنم😭😭😭همینجوریمش کلی دنبال دوا درمون بودم واسه ناباروری با مشکل خودم و شوهرم خالا این ذخیرع رو کجای دلم بزارم ای خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس اون چیزی که میگن خانمای امروز با قدیم فرق دارن چهل ساله امروز از بیست ساله قدیم سالم تره....مت ...

بنظرت الان من چیکار کنم با این ذخیره نمیشه کاری کرد؟ من یبار چندماه پیش تخمک کشی کردم، ولی انتقال ندادم چون ضعیف بودن

بنظرت الان من چیکار کنم با این ذخیره نمیشه کاری کرد؟ من یبار چندماه پیش تخمک کشی کردم، ولی انتقال ند ...

ببین اولا که دست خدا بالای همه دستهاست.اون بخواد میشه.پس امیدت به خدا باشه.دوما فقط پزشک حق داره بگه چه کار کنی.هود درمانی و حرف خاله و خانباجی رو بریز دور

عزیزم🥺 نمیتونی تخمک هاتو ذخیره کنی؟مشکل ناباروریتون چیه؟

نمیدونم تا الان نمیدوستم ذخیرم پایینه، امروز جواب ازمایشمو گرقتم ماع بعد ببرم پیش دکترم ببینم چی میگع، من مشکلم یکی نیست که شوهرمم اسپرمش ضعیفه به شدت

ببین اولا که دست خدا بالای همه دستهاست.اون بخواد میشه.پس امیدت به خدا باشه.دوما فقط پزشک حق داره بگه ...

طاقت ندارم تا ماه بعد تازه جواب ازمایشمو گرفتم همش امید داشتم که من هنوز جوونم سنی ندارم الان همه امیدم دود شد رفت هوا

سلام عزیزم

من در شرف ۳۸ سالگی هستم😊

چند ماه پیش آزمایش دادم ذخیره ام حدودا ۰/۸ بود.

همیشه غذاهام بیشتر سردی بود. بعد از این موضوع رو آوردم به گرمی خوردن ۴ ماه 

آزمایش الانم ۱/۱ شد.

ولی دکتر میگه بازم کمه.

چون اسپرم همسرم هم ضعیف هست.

منم یه روز مادر میشم😍😊