2777
2789
عنوان

بمونم روستا یا برم شهر🥲🥲🥲

410 بازدید | 60 پست

بچها من یه پدرشوهر فوق پولدار اما خیلی خسیس دارم، 

تو روستا هستیم‌، پدرم فرهنگی بوده و کلا تو این روستا موندیم و البته اصالتا همینجایی هم هستیم خودم لیسانس روانشناسی دارم ، همسرمم مهندسه اما بخاطر درآمد بالای پدرش بعد ازدواج مونده روستا، ولی چون پدرش خسیسه چیز زیادی بهش نمیده، حالا نمیدونم بمونیم تو روستا و با این شرایط خونه بسازیم( الان یه واحد کوچیک کنار مادرشوهرمم) یا بریم شهر ، اینم بگم مادرشوهر و خواهرشوهرم کم اذیت نمیکنن...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم دو قرون برا خودش کار کنه بهتر از صد قرون بامنته برو مستقل شو

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

واقعا موندم بمونیم... یه جور سخته، بریم دیگه سهم الارث نمیرسه ،

چرا برید شهر،سهم نمیرسه بهتون🤔چ ربطی داره

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چرا برید شهر،سهم نمیرسه بهتون🤔چ ربطی داره

اگه بریم پدرشوهرم دیگه ارث بهمون نمیده، بحث چند ده میلیارده... اگه ام بمونیم دیگه تا آخر عمر همسرم میشه کشاورز منم میشه زن کشاورز ...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️