2777
2789
عنوان

تخمک نابالغ میتونه جنین درست کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست
یعنی با میکرواینجکشن هم جنین نمیشه؟ ۴۰. خیلی وقت نیست. ولی کلا سبک زندگیم بد نبود. خیلی اهل چلسمه و ...

ببین بنطر من سه ماه اصولی برو تحت نظر فلورا تاجیک تا ذخیرت بهتر بشه.

اینجوری درصد موفقیتت بهتر میشه  .شما ک داری هزینه میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنطر من سه ماه اصولی برو تحت نظر فلورا تاجیک تا ذخیرت بهتر بشه.اینجوری درصد موفقیتت بهتر میشه ...

رفتی زیر نظرش؟ اخه فلورا که دکتر نیست هست؟ فقط یه نفره که تجربیاتی داره درسته؟ کجا میتونم پیداش کنم؟ من نمیشناسمش فقط دوبار شنیدم دربارش که بالاخره مادر شد

بهترین ارامشی که میتونست نصیبم بشه از طرف شما روزیم شد. دلم خوشه به دعای شما. ممنونم عزیزدلم. لطف بز ...

الهی من فدات شم خداروشکر حتما حتما اسمتون رو میدم هر سه شنبه که قران و دعا سر سفره۱۲امام خونده میشه اسم شمارو تا روز حاجت رواییتون میگم بخونن دعا کنن خیلی از کسایی که میان اونجا دل پاکی دارن هر دفه یکیشون میگه حاجتشو گرفته 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

رفتی زیر نظرش؟ اخه فلورا که دکتر نیست هست؟ فقط یه نفره که تجربیاتی داره درسته؟ کجا میتونم پیداش کنم؟ ...

Bardari.flora

من نه ولی تو همین سایت دو سه نفر ذخیره پایین دیدم ک با اصلاح سبک طبیعی باردار شدن

برو پیجش هایلایتاشو پستاشو ببین با ذخیره ۰.۰۱ هم باردار شدن..صدها نفر نتیجه گرفتن

خودشم قبولت نکرد میتونی با ماماهای دیگش مشاوره شی

الهی من فدات شم خداروشکر حتما حتما اسمتون رو میدم هر سه شنبه که قران و دعا سر سفره۱۲امام خونده میشه ...

الهی خیر دنیا و اخرت نصیبت بشه. ممنونم گلم. ان شاالله حاجت بگیرم میام خبرت میدم. الهی شکر بخاطر این توفیق. الحمدلله که شما سر راه من قرار گرفتید. 

الهی خیر دنیا و اخرت نصیبت بشه. ممنونم گلم. ان شاالله حاجت بگیرم میام خبرت میدم. الهی شکر بخاطر این ...

امام زمان کنه شما حاجت روا شی ما خجالت زده نشیم انشالله خیره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

Bardari.floraمن نه ولی تو همین سایت دو سه نفر ذخیره پایین دیدم ک با اصلاح سبک طبیعی باردار شدنبرو پی ...

اخه من فقط این مشکلم نیست. مشکلات جسمی دیگه ای هم دارم. کلا بیماریهام خیلی پیچیده هستند. ولی حتما اصلاح سبک رو جدی تر انجام میدم. من باردار هم که بشم بخاطر مشکلات دیگه ای که دارم بارداری پرچالشی دارم . خدا کنه هر چه که میشه فقط ختم به خیر بشه. 

امام زمان کنه شما حاجت روا شی ما خجالت زده نشیم انشالله خیره

الهی امین. نه عزیزم. خدا نکنه. همین دعایی که در حقم میکنید برام خیییلی با ارزشه. نتیجه دست خداست. ان شاالله بهترین برامون رقم بخوره. 

الهی امین. نه عزیزم. خدا نکنه. همین دعایی که در حقم میکنید برام خیییلی با ارزشه. نتیجه دست خداست. ان ...

انشالله😘😘

سلام عزیزم امروز سه شنبه هست سفره ۱۲امام انداخته شد اسمت رو دادم برات دعا بخونن 

عزیزم اسمت رو گفتن و دعا کردن بعد بنده خدا فک میکرد تو شهر مایی گفتن انشالله که به حاجتشون برسن باردار بشن بیان سر همین سفره خبرشو به ما بدن😁

سلام عزیزم امروز سه شنبه هست سفره ۱۲امام انداخته شد اسمت رو دادم برات دعا بخونن

سلام گلم. الهی خیر ببینی عزیزم. یه دنیا ممنونم. خیرت بهم رسید. سریع ارامش گرفتم.