یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین بنطر من سه ماه اصولی برو تحت نظر فلورا تاجیک تا ذخیرت بهتر بشه.اینجوری درصد موفقیتت بهتر میشه ...
رفتی زیر نظرش؟ اخه فلورا که دکتر نیست هست؟ فقط یه نفره که تجربیاتی داره درسته؟ کجا میتونم پیداش کنم؟ من نمیشناسمش فقط دوبار شنیدم دربارش که بالاخره مادر شد
بهترین ارامشی که میتونست نصیبم بشه از طرف شما روزیم شد. دلم خوشه به دعای شما. ممنونم عزیزدلم. لطف بز ...
الهی من فدات شم خداروشکر حتما حتما اسمتون رو میدم هر سه شنبه که قران و دعا سر سفره۱۲امام خونده میشه اسم شمارو تا روز حاجت رواییتون میگم بخونن دعا کنن خیلی از کسایی که میان اونجا دل پاکی دارن هر دفه یکیشون میگه حاجتشو گرفته
Bardari.floraمن نه ولی تو همین سایت دو سه نفر ذخیره پایین دیدم ک با اصلاح سبک طبیعی باردار شدنبرو پی ...
اخه من فقط این مشکلم نیست. مشکلات جسمی دیگه ای هم دارم. کلا بیماریهام خیلی پیچیده هستند. ولی حتما اصلاح سبک رو جدی تر انجام میدم. من باردار هم که بشم بخاطر مشکلات دیگه ای که دارم بارداری پرچالشی دارم . خدا کنه هر چه که میشه فقط ختم به خیر بشه.