من خودم بچه ندارم و دوست ندارم بچهدار شم. ولی قبلاً بچههای دیگران رو دوست داشتم و براشون هدیه میخریدم. ولی از وقتی میبینم مادرا چطوری به جای تنبیه قربون صدقه بچه های لوس و بی ادبشون میرن دیگه از بچه هاشونم بدم میاد به معنای واقعی متنفرم.مثلا دختر خالم با بچش اومد خونمون بچش انقدر با دکوریام بازی کرد زد یکیشو شکوند خود مادرش به جای دعوا کردنش بوسش کرد گفت اشکال نداره عزیزم شکستنی بود وقتی من به بچش گفتم چرا بدون اجازه دست زدی دختر خالم ناراحت شد بهش برخورد دیگه نیومد. یا مثلا تو عروسی خواهرم وقتی بچه داییم رفت تو رقص دونفرشون رو لباس خواهرم رفتم بچه رو گرفتم بردم دادم تو بغل مادرش بعدش به همه گفته به چه حقی به بچه من دست زده.یا همسایه طبقه بالاییمون وقتی ساعت 2 ظهر مثل اسب میدوعه وقتی ما خوابیم رفتم در خونشون بچش درو باز کرد با لحن آروم گفتم خاله یکم یواش بدو ما خوابیم مادرش با توپ پر اومد جلوی درمون به چه حقی اومدی به بچم تذکر دادی بچس دلش میخواد بدوعه.سر حرکت اینجور مادرا از هرچی بچه س متنفرم مخصوصا بچه لوس ننر.برای همین دوست ندارم بچه بیارم که یکی در این حد از بچم متنفر باشه. مادرای عزیز بفهمین بچه هاتون فقط برای خودتون عزیزن نه دیگران.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حقیقتا من یه بچه بیش فعال دارم و تاحالا جرات نکردم جایی بزارم خرابکاری کنه
گاها متاسفانه کرده ولی من همیشه شرمنده ام😔😔😔تا جون تو بدنم باشه مراقبشم ولی گاهی گند هم میزنه
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
حرفات درسته کاملا من دو تا دارم و همیشه مواظب رفتارشون با دیگران هستم حتی خونه مادر و خواهرم بچه بی ادب و مادر بی توجه هم زیاد دیدم ولی ربطی نداره که بگم ازشون متنفرم یا مثلا چون اونا اینجورن من بچه نمیخوام
عزیزم از علائم بیش فعالی میتونی برام بگی پسر منم تمرکز نداره واصلا ترس از چیزی نداره😔😔
دورت بگردم علایمش زیاده
همین بازی نکردن و از در و دیوار بالارفتن
تونت هم بگردی یه عالمه هس
خوب همه که مثل هم نیستن خدایی ،من کلا به بچه هام یاد دادم که دست به وسایل دیگران نزنن حتی اگه اجازه دادن ،تو ساختمون هم نمیذاشتم بدو بدو و بپر بپر کنن حتی همسایه طبقه پایینمون میگفت گناه دارن ما مشکلی نداریم واقعا