2777
2789

برای همدیگه خیلی راحت نسخه طلاق نپیچید اینو منی میگم بهتون که بعد طلاق یه ازدواج مجدد موفق دارم ولی مگه برچسبش سختیاش اسیباش تموم میشه؟! جامعتونو بشناسید اینجا زن مطلقه به عرشم برسه راحتش نمیزارن ،ازدواج کردید دیگه جز موقع رسیدن کارد به استخون به طلاق فکر نکنید به فکر درستکردن شرایط باشید به خدا اگه این فکر مضخرف جداییو از سرتون بندازید بیرون میتونید زندگیتونو بسازید نکنید اینکارو با جوونیتون قبل ازدواج چشماتونو چهار تا کنید بعد ازدواج روی خیلی چیزا چشماتونو ببندید به حرف یهسری به اصطلاح روشن فکرگوش نکنید بطن جامعه چیز دیگه ایه دوستون دارم دوس ندارم سختیایی که خودم کشیدمو هم جنسام بکشن🌹

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میبینی خیلی از مشکلات هم به راحتی قابل حل هستن

فقط باید صبور باشی و بتونی جلو زبانت بگیری

یادبگیری هر حرفی جاش کجاست

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شماهم واسه هم نسخه نپیچیپ بعضیا واقعا باید جدا بشن چرا عمر جوونیشون نلف ی ادم اشتباه بشه

بله،برای بعضی ها فقط راه حل طلاق مونده

اما خیلی ها به دلایل قابل حل جدا میشن.

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شما کارد به استخونت نرسیده بود؟ علت جداییتون چی بود؟ 

اگر قراره با یه معتاد یا خائن یا بداخلاق یا روانی زندگی کنی زجر بکشی طلاقم بگیری از حرف بقیه زجر بکشی بهتره حداقل طلاق بگیری

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

منم موافقم باحرفت .من سرلجبازی طلاق گرفتم ولی خوشبختانه همسرم جبران کردو و اصلاح کرد خودشو و دوباره زنش شدم .بعد طلاق یه روزاییرو دیدم که هنوزم موندم که چجوری تحمل کردم بااینکه خونه داشتم و ازنظرمالی مشکلی نداشتم .خوشحالم که شرمنده پسرم نشدم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

عزیزم آدمی که کتک میخوره، توهین میشنوه، خیانت میبینه یا خیلی مشکلات دیگه نشون میده با آدمیزاد زندگی نمی کنه

مجبور نیست بشینه چیزی رو بسازه مگه آدم چقدر زندست

خانم های زیادی هم هستن که بعد از طلاق زندگیشونو ساختن و پیشرفت کردن فقط به خاطر دیدگاه غلط و چهارتا حرف که هیچ موقع دهن صاحباشونو نمیشه بست قرار نیست همه بسوزن و بسازن

شما کارد به استخونت نرسیده بود؟ علت جداییتون چی بود؟ اگر قراره با یه معتاد یا خائن یا بداخلاق یا روا ...

نه من واقعا علت طلاقم خیانت و اعتیاد و کتکاری نبود و میشد درستش کنم با اینکه همسر دومم بهتره از همه نظر اما من آسیب دیدم کاش همون زندگیو میساختم عمرمو تلف کردم تو یه دور باطل،کلی حرفا شنیدم خودم و خانوادم اذیت شدیم کاش به همون انتخاب اولم رضایت میدادم و زندگیمو میساختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

دقیقا ،از باطن جامعه خبر ندارن ، تا ته خیار تلخ میشه میگن جامو جدا کردم ،طلاق میخوام .

همه جا مشکلات هست ولی باید قوی باشیم دانا باشیم ،از عقل و منطق استفاده کنیم .

زود از کوره در نریم ،زود جوش نباشیم ،حرفی شنیدیم کمی فکر کنیم بعد جواب بدیم .

به عنوان یک متاهل میگم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منم موافقم باحرفت .من سرلجبازی طلاق گرفتم ولی خوشبختانه همسرم جبران کردو و اصلاح کرد خودشو و دوباره ...

خوشبخت باشی همدرد،تو میفهمی من چی میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اهالی نی نی سایت بگو،تایک  بیچاره‌ای کوچک‌ترین درد و دلی می‌کنه همه با هم باید طلاق بگیری نمی‌دونم باید انتقام بگیری دیگه نمیگن یه بچه بیچاره اگه این وسط باشه ینده‌اش نابود میشه