دیشب خاستگار اومد غریبه بودن بار اول بود همو میدیدیم گفتن برین دختر پسری باهم حرف بزنین ولی من خیلیی استرس داشتم هول کرده بودم نمیدونستم باید چ حرفی بزنم گفتم حرف زدن بمونه برای جلسهی بعد دیگه یکم بعدش پاشدن رفتن... یک ساعت پیش خاهر پسره اومده به مامانم گفته داداشم میگه دختره راضی نبوده اصلا حاضر نشده باهام حرف بزنه و دیگه برنمیگردیم!!! بنظرتون بهونشون بوده و کلا خوششون نیومده؟؟ و اگه واقعا اونجوری که گفته باشه چرا پسرا فک میکنن همهی دخترا مثل همن و زود باید وا بدن؟
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!