2777
2789
عنوان

دیشب خاستگار اومد ولیی

346 بازدید | 24 پست

دیشب خاستگار اومد غریبه بودن بار اول بود همو میدیدیم گفتن برین دختر پسری باهم حرف بزنین ولی من خیلیی استرس داشتم هول کرده بودم نمیدونستم باید چ حرفی بزنم گفتم حرف زدن بمونه برای جلسه‌ی بعد دیگه یکم بعدش پاشدن رفتن... یک ساعت پیش خاهر پسره اومده به مامانم گفته داداشم میگه دختره راضی نبوده اصلا حاضر نشده باهام حرف بزنه و دیگه برنمیگردیم!!! بنظرتون بهونشون بوده و کلا خوششون نیومده؟؟ و اگه واقعا اونجوری که گفته باشه چرا پسرا فک میکنن همه‌ی دخترا مثل همن و زود باید وا بدن؟

تعداد رای : 31
نظرسنجی
آره بهونه کردن
13
41%
نه پسره درست گفته باید میرفتی حرف بزنی
18
58%

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

کارت اصلا درست نبود تو مگه نمیدونستی میخوان بیان؟باید قبلش حرفاتو اماده میکردی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه 

فکر کردن خوشت نیومده از طرف 

ولی کاش همونجا میگفتی جلسه اول رو با خانواده ها آشنا بشیم جلسه دوم باهم میریم صحبت میکنیم اگه مایل باشید

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پسری ک دختریو بخاد بخاطرش ده بارم میره خاستگاریش

این برای وقتی هست ک عاشقه ن خواستگاری سنتی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب تو که میدونستی قراره بیان باید چهار تا جمله اماده میکردی دیگه 

اونا اومدن حرف بزنید دیگه وگرنه بیکار نیستن که هی بیان تا تو امادگی کسب کنی 

خیلیییی ها هم  زن سر و زبون دار دوس دارن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اونا حق دارن بنظرم

پسره نخواسته مزاحم بشه اذیت کنه

چون سنتی هم هستش

خیلیا فک میکنن نکنه خانواده دختره دارن زورش میکنن

وقتیم دیدن شما حاضر نشدنی حرفم بزنی

گفتن خب جواب نه هستش دیگع

این ناز کردن و سخت بودن نیست

یه مقدار اشتباه و بی سیاستی بود حواست باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسری ک دختریو بخاد بخاطرش ده بارم میره خاستگاریش

اینا برای کسایی هستش که دوستن

توی سنتی ممکنه یسری خانوادهدها دختره رو مجبور کنن