2777
2789
خب اول بخونید بعدا بیاید ب من تذکر بدید والا..

تذکر ندادم شما اومدی منو نصیحت کردی 😂😑والا من زیاد سایت نمیام وقتی ام میام یکی گیر میده الانم یه بچه ۱۸ ساله داره فحشم میده هرچی ام هیچی نمیگم همش داره بی احترامی میکنه میگه چون جواب نداری چیزی نمیگی

کاربر آقا هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تذکر ندادم شما اومدی منو نصیحت کردی 😂😑والا من زیاد سایت نمیام وقتی ام میام یکی گیر میده الانم یه ب ...

نخیر نصیحت نکردم اصلا حرفامو متوجه نشدید فک کنم بد برداشت کردید

خب خیلی واضح ب بچه 18 ساله ک البته دیگ بچه نیس بگید ب خاطر شخصیت خودم جواب نمیدم 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
نخیر نصیحت نکردم اصلا حرفامو متوجه نشدید فک کنم بد برداشت کردیدخب خیلی واضح ب بچه 18 ساله ک البته دی ...

چرا متوجه شدم ، اون بچه هه والا گفته بود یکی عکس دوسپسرم ورداشته منم گفتم (حتما خودشه) بعد اومد کلی چیز بهم گف  که نه اون مثل تو بیکار و فلان و بیسار نیس بیاد خاله زنک بازیو اینا ووو ... منم گفتم با این وضع پزشکی نمیاری منظورم این بود زیاد تو سایت نیا همینو که گفتم شروع کرد 😂😑 

الان تلافی کار یکی دیگه رو باید سر من دربیاره چرا 

کاربر آقا هستم 
چرا متوجه شدم ، اون بچه هه والا گفته بود یکی عکس دوسپسرم ورداشته منم گفتم (حتما خودشه) بعد اومد کلی ...

این بنده خدا فشار کنکور داره اذیتش میکنه داره سرشما خالی میکنه کلا جوابشو ندید راحت بشه

چقدم دوستشونو قبول دارن😶کاربرای اینجا انگار هفت کوتوله سفیدبرفی ان

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اسی خواس جو بده ک همهه خانوما اومدن😂

🤣🤣

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.