2777
2789
والااا بوخودااا همینو بگوووو

آره والا اسم زنا زبون دراز در رفته مردا خیلییی زبون دراز و حاضر جواب ترن حالا زن بود باید دوساعت ما فک. کینم چی جواب بدیم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه اقا عزیز شما خوب

بسم الله 

نه ما ادعا خوب بودن نداریم اتفاقا هزار جور گند کاری دارم تو زندگیم ولی شکرخدا نیوفتادم تو خیابون به زن مردم تیکه بندازم

منو ریپلای نکنید🙏

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

برای دومین بار هم خنده داره پسسساگر بهت بگم تو خود اون تاپیک هم کامنت گذاشته بودی باورت میشههه😂

جدییییی؟؟؟میگم چرا اشناست

برگام 😐🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره والا اسم زنا زبون دراز در رفته مردا خیلییی زبون دراز و حاضر جواب ترن حالا زن بود باید دوساعت ما ...

من اگه جایه اون زنه بودم میگفتم که پس ترمز کن تا سوارشم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بخدا تازه فکر کنم الان تازه واست خنده دار شده اون موقع ری اکشنت چیز دیگه ای بوده🤣🤣🤣🤣

جررررر😔😂خدا شفام میده صبر کنین

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه قرار نیست که حرف بد بزنه😐تیکه انداختن به ناموس مردم کار درستی نیست خصوصا این خانوم که مشخص بود ...

درسته کارش اصلا خوب نبوده نشونه شخصیت پایینش بوده.ولی استارتربرا خنده تاپیکو زده دیگه انصافا خنده داربود.

الان بگم. چیا گفتم میریزن سرم یه عده 😂😂گفتم برو دنبال بیزینست پیرزن خجالت نمیکشی تو این سن با این هنه عمل عین میمونی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭