2777
2789

جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده دار نبود که😕

بیشتر ناراحت شدم که این خانوم حس بدی پیدا کرده

کار درستی نبوده

همونطور که دلش نمیخواد کسی به خواهر مادر خودش تو خیابون چیزی بگه و اذیت نشه باید به ذهن معیوب خودشم فشار میاورد که ناموس مردمم نیاز به امنیت و راحتی داره

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

😂😂😂😂😂خدایی زبون مردا خیلیییی دراز تره بگو رو موتور با اون سرعت با دید لحظه ای چجوری این حرف ب ذهنت رسیده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حرف بدی نزده خب

ول کن این مرده تو همه تاپیکت برا خانوما خود شیرینی میکنه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حرف بدی نزده خب

دیگه قرار نیست که حرف بد بزنه😐

تیکه انداختن به ناموس مردم کار درستی نیست خصوصا این خانوم که مشخص بوده متاهل بودن و بچشون کنارشون بوده

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

پوکیدم😐🤣🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😂😂😂😂😂خدایی زبون مردا خیلیییی دراز تره بگو رو موتور با اون سرعت با دید لحظه ای چجوری این حرف ب ذ ...

والااا بوخودااا همینو بگوووو

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

دیگه قرار نیست که حرف بد بزنه😐تیکه انداختن به ناموس مردم کار درستی نیست خصوصا این خانوم که مشخص بود ...

باشه اقا عزیز شما خوب

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.