2777
2789

من با همسرم 5 سال در ارتباط بودم قبل از ازدواج 

همسرم خیلی دوسم داشت و داره و منم از اخلاقش خوشم میومد گفتم بقیشوبا هم میسازیم و خب ساختیم هم ، من درآمدم و تحصیلات و موقعیت اجتماعیم بهتره اون سطح خانوادش و قیافش در مجموع بهم میایم کلا ... بگذریم خواستم شرایط کلی رو بگم

همسرم با مخالفت شدید خانوادش با من ازدواج کرد و خب طبیعتا من این وسط خیلی اذیت شدم-هر جور تهمت و بی احترامی دیدم البته بگم محترمانه و زیر زیرکی حرف بار آدم میکردن و روزای خیلی سختی بود من انقدر عذاب کشیدم و تو خودم ریختم که الان اضطراب شدید دارم معدم نابود شده و روزی 10 تا قرص میخورم !

آره تو ظاهر من یه منطقه خوب خونه دارم و ماشین خارجی

یه همسرم خوش قیافه و متین و باشخصیت و ...

اما

درسته الان رفتار خانواده همسرم باهام بهتر شده و به یه شناخت درست ازم رسیدن اما تا این روز برسه من جواب هر بی احترامی رو با ادب و سیاست دادم ولی ناراحتیش رو یک ماه با خودم حمل کردم !

همه تحقیر ها رو تحمل کردم و اعتماد به نفسم نابود شد فقط به جرم کارگر بودن بودن پدرم و پایین تر بودن سطح خانوادگیم

این وسط همسرم هیچ حمایتی نمیکرد هیچ تلاشی نمیکرد و هر وقت گلایه میکردم فقط سر افکنده بود قطعا اگه به جاش بودم جوری قاطعانه برخورد میکردم که کسی اجازه نداشته باشه با همسرم بد برخورد کنه

من همیشه وقتی میخواستم به شوهرم پیام بدم از خط کاریم پیاما رو آماده میکردم بازخوانی میکردم بعد میفرستادم رو خط شخصیم و بعد واسش میفرستادم

امروز دنبال یه عکس میگشتم رفتم تو صحفه چت خودم و هی دونه دونه پیاما بالا اومد خوندن هر کدوم قلبمو بدرد اورد روزهای سختی که الان به سختی حتی یادم میادشون

که تفاهم امروزم با همسرمو روابط بهتری که با خانوادش داره نتیجه مدتها سختی کشیدن ناراحت شدن و حرف شنیدن بوده نتیجه ساعتها بحث و حرف زدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو اومدم اینجا بگم

که اگه بی احترامی میبینید نمیگم سر بندازید پایین و حرف بشنوید نمیگم طرف رو جر بدید با صبر در زمان درست جواب درست و مودبانه بدید ، صبور باشید و اجازه بدید زمان چیزایی که قابل حل شدن هست رو حل کنه

تو هر مشکلی گفتگو کنید با همسرتون اونم با کمترین تنش

و بدونید برای هر لحظه ارامش تو یه زندگی قبلش باید ساعتها بجنگید پس دست نکشید

چون تنهایی رنج خودش رو داره

و ازدواج با هر شخصی هر چقدر خوب مشکلات خودش رو داره

الان یادم اومد اتفاقا دغدغه های منم کم نبوده

اتفاقا خیلی حرفها شنیدم و خیلی عذاب ها کشیدم

فقط بجای خراب کردن و ترک موقعیت موندم و حلش کردم

خواستم بگم وقتی یه چیزی میشه و همه میگن طلاق بگیر

خودت صبر کن مکث کن ببین چطور میتونی حلش کنی

با یه مشاور خبره صحبت کن

همه حق ها رو به خودت نده بپذیر تو هر اتفاقی دو طرف یه اشتباهاتی کردن و سهم خودت رو در جبران اشتباهت انجام بده

و در نهایت هنر گفتگو با همسرتون رو یاد بگیرید

درسته الان رفتار خانواده همسرم باهام بهتر شده و به یه شناخت درست ازم رسیدن اما تا این روز برسه من جو ...

واقعا یه رابطه خوب حاصل سالها تلاش و صیغل خوردن آدماست ،پاک کن پیاما رو ،منم چتای قدیمی خودمو شوهرم نمیبینم حتی نمیرم پاک کنم که چشمم بهشون نخوره

دقیقا میفهممت

من اولش شوهرم پشتم نبود یه تنه جنگیدم تا به این موقعیت رسیدیم

ما هم به نسبت خودمون خونه و ماشین خوبی داریم ولی وقتی  به اول زندگیم تا الان نگاه میکنم که اون عشق و حمایت ازش دریافت نکردم حالم بد میشه من تا زندگیم سر پا نگه دارم سیکل ماهانم ریخت بهم پری نمیشدم خیلی اعصاب خوردی کشیدم سر کار خانوادش در صورتی من لول خودم خانوادم ازشون بالاتر بود

الان همسرم باهام خوبه اختیار زندگی تقریبا دستمه و لی از درون نابودم

یه جوری بیرونش مردمه کشته داخلش خودمو کشته

عزیزم همه ی ما سختی کشیدیم تا زندگی هامون روی روال تقریبا افتاده

با یادآوری گذشته خودتو عذاب نده

خانواده ی ایشون هم قطعا جواب میگیرن . من با چشم های خودم دیدم ظلم هایی که به من کردن عینش رو عزیزشون داره پس میده بعد از ۱۵ سال

رهاشون کن گلم

اینو اومدم اینجا بگمکه اگه بی احترامی میبینید نمیگم سر بندازید پایین و حرف بشنوید نمیگم طرف رو جر بد ...

دقیقا منم با صبر و با سیاست همه مشکلاتم حل شد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂