2777
2789

سلملکم
شوهر من اینجوریه که هی میگه بچه میخوایم چیکار و حالا وقتش نیست و برنامه هامون به هم میریزه و سخته و استرس داره. و این ماهم که پریودم عقب افتاد هی گفت وای اگه حامله باشی چی؟ و اصلا ذوق و شوقی نکرد که خوبه اگه حامله باشم.
ولی هر بچه بامزه ای که میاد مطبش هی میاد تعریف میکنه با عشق و هی میگه میخواستم بدزدمش و هی قربون صدقه برادرزاده تازه به دنیا اومده ش میره.
شوهرای شما چیجوری ان؟

من هی میگم شاید واقعا نمی خواد و ناراحت میشه اگه یهو بشه و منم نباید خیلی جدی بگیرم و برنامه بریزم.
نمدونم چکنم از دستش   

شوهرمن دوسداره اما زوده بنظرم نمیتونم ازپسش بربیام اصلااااااا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

چند سالته

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو دیگه بنظرم بیار .دیر میشه خو.باید حوصلت بکشه واعصابت

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

شوهر من زیاد دوست نداره....حقم داره.....منم دوست نداشتم....ولی حالا که بچه ی خودمون اومده عاشقشیم....ولی سر همدیگه هم غر میزنیم😂😂😂😂

اون میگه تو مواظب نبودی.....من میگم تقصیر تو بود😂😂😂😂

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

راستی به هیچ عنوان بدون هماهنگی با همسرت به فکر بچه نباش.....تصیمیم بزرگیه....دوتایی باید باهم بگیرینش

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
یعنی اینجوریه که اون میگه بچه میخوایم و بیاریم، شما میگی نه زوده؟ یا اونم قبول داره زوده؟

من بیست سالمه  خودشم میدونه نمیتونم ازپس بچه بربیام . گاهی میگه نی نی امابعدش میگه نه الان نمی‌تونیم😂 جفتمون نینی دوسداریم ولی نینی مردم😉

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
شوهر من زیاد دوست نداره....حقم داره.....منم دوست نداشتم....ولی حالا که بچه ی خودمون اومده عاشقشیم... ...

خدا نینی رو براتون نگه داره. منم اوووونجور عاشق و واله نیستم راستش که الان بیارم ولی فک میکنم داره دیر میشه و باس بجنبم.