2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵شو موقع استرس میخوردم

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بدون نسخه پزشک نمیدن

پوکساید من اون روز رفتم ب گفته بچه ها بگیرم 5میلشو مسعول داروخونه یجور نگام. می‌کرد انگار میخوام با این قرصه خودکشی کنم 🤣🤣🤣میگفت برا چی میخوای نسخه داری کی گقته

نسخت کجاست 

بعدم خوردم اصلا تاثیر نداشت تازه به شوهرمم دادم اونم گفت الکیه تازه بعدش دوتا باهم انداختم بازم تاثیر نداشت 🤣🤣🤣یکی بگه چند تا بخورم جواب بده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من ۵شو موقع استرس میخوردم

بابا الکیه اصلا جواب نمیده من دوتا 5میل باهم انداختم خبر ینبود

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بابا الکیه اصلا جواب نمیده من دوتا 5میل باهم انداختم خبر ینبود

برای من خوب بود البته اول ۵شو نصف میکردم با یه داروی دیگه ک روانپزشک داده بود میخوردم

الان ک کلا داروهامو عوض کرد

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

برای من خوب بود البته اول ۵شو نصف میکردم با یه داروی دیگه ک روانپزشک داده بود میخوردمالان ک کلا دارو ...

وای من دوتا 5میل باهم رفتم بالا دوتا هم دادم به شوهرم هیچ خبری نبود🤣🤣🤣من برگشتم رو همون قرص ای اعصابم ونلافاکسین 37میل 1چهارم میخورم فقط بی اشتها شدم همین ملاذادنای بی شعور اثر میذارن ک با صدتا قرص هم. نمیشه خوب شد

وای من دوتا 5میل باهم رفتم بالا دوتا هم دادم به شوهرم هیچ خبری نبود🤣🤣🤣من برگشتم رو همون قرص ای اع ...

داروهای اعصاب و روان طول میکشه تا اثر بزارن حداقل ۲۱ روز باید قرص رو کامل بخورین

من خودم الان آسنترا میخورم تازه بعد ۱۴ روز ک کامل میخورم قرص رو ، الان بهترم

داروهای اعصاب و روان طول میکشه تا اثر بزارن حداقل ۲۱ روز باید قرص رو کامل بخورینمن خودم الان آسنترا ...

اسنترا بدون نسخه میدن؟ من نمیدونم شروع کنم یا ن وقتی عادت کنی یه روز نخورم انگار برق وصل کردن ب مغزم حالم بد میشه 

اسنترا بدون نسخه میدن؟ من نمیدونم شروع کنم یا ن وقتی عادت کنی یه روز نخورم انگار برق وصل کردن ب مغزم ...

نه باید نسخه داشته باشید