2777
2789
عنوان

حرف ن برای کلاس اول پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بوده

مرسی عزیزم.

من شوخی میکردم، به دخترم میگفتم روز پ، بابا رو ببر سر کلاس، بگو پدررررر😅پ داره.

بزار ببینم عکس ش رو پیدا میکنم برات بفرستم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
این همه خرج واسه چیه خدایی🥲چقدر کلاس اولی ها هزینه شون زیاد شده خدایا

آموزشها خیلی فرق کرده

زمان ما حرف ب رو میگفتن این ب هست باید یاد بگیری

الان با شعر و عروسک و اینجور چیزا یاد میدن 

همسر منم گفت دوتا نون ببر 😂

😅😅

.

من اینا رو درست کردم، داخلش هم پشمک گذاشتم.خیلی خوششون اومد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خیلی قشنگهواسه ن چجوری درست کنم؟بجای گیفت همینو بدم ،توشم نقل بربزم

ممنونم.

آره گسترده ش تو نت هست. من پروانه هم خودم سرچ کردم پرینت گرفتم ، چسبوندم.

چسب دوطرفه بگیر، هم تمیزه هم خیلی راحت میچسبه... دقیقا توش هم نقل بریز. یا نبات بزار. 

بزار ببینم عکس گسترده رو دارم برات بفرستم.

پروانه هارو دادی چاپ کردن؟

این گسترده. به جای اون قلبه، حرف ن رو بگو برات بنویسه.

چاپ کنه، بعد با چسب دوطرفه راااحت بهم بچسبون.

شما به جای اون پروانه ، این نهنگ رو پرینت کن، بالاش بچسبون.

دستت درد نکنه خیلییییی لطف کردیکجا برم برام اینو چاپ میکنه؟

خدمات فنی ها همه انجام میدن.

عکس رو دانلود کن، بریز تو فلش.

اگر فلش نداری، بپرس خیلیاشون شاد، روبیکا، واتساپ خلاصه یه چیز دارند که براشون ارسال کنی، بعد برات پرینت میگیرند.

خیلی ایده جالبی بودحتما درست میکنم

قربونت برم. 🤗♥️

انشالله 🌹🌹