2777
2789
عنوان

یه سری درامای مزخرف برام رخ داد

171 بازدید | 42 پست

یه اتفاقای بدی رخ داده ، حرف پشت حرف ، همشم مقصرش من بودم ، با نق نق کردنا و گله کردنام ، چقدر آقایون خاله زنک و بی عرضه هستن ، پسره از هم دانشکده ای هامونه هرچی من بهش گفتم رفته برعکسشو عمل کرده آبرو بین بقیه برای من نذاشته ، من یه عمر چطوری توی روی اینا نگاه کنم و برخورد داشته باشم 

بدبخت شدم رفت ، نمیتونم جزییات بیشتری بگم، 

امروزم قراره ببینمشون ، من مثلا ازشون بزرگترم ، این چه حماقتی بود کردم، انقدر دلم میخواد نفسم بند بیاد بمیرم هیچ کسیو نبینم که بخوام خجالت بکشم یا آب بشم بره از فکرای منفی ، دارم میمیرم کمکم کنید آروم بشم ، با چه رویی برم امروز با چه رویی روزای دیگه برم ، دنیا بر سرم آوار شد

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

پشیمونی اصلا معنایی نداره هرکاری کردی حتی اگه همه چیز و داغون کردی بگو فدای سرم

صد سال دیگه نه اونا زنده‌ن نه تو نه هیچکس دیگه ای

هیچکسم یادش نمونده

پس بیخیال باش

یکی سر پا موند و رسید:)

من نمیدونم چیکار کردی ،ولی برای بقیه یا سناریو دیگه بچین ،از بار گناهانت کم کن و به بقیه اضافه کن ،بگو اصلا منظورن این نبود ،نمیدونم فلانی نصفه حرفای منو انتقال داده و .... 

اعتماد به نفست حفظ کن هر چی باشه سر یه هفته فراموش میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمونی اصلا معنایی نداره هرکاری کردی حتی اگه همه چیز و داغون کردی بگو فدای سرمصد سال دیگه نه اونا ز ...

خیلی سخته برام ، قراره ببینمشون ، یه جوری شد که سر یه چیزی بهم تماس نگرفته بودن من اعتراض کردم زنگ زدن توضیح که سو تفاهم بوده و اینا(ولی من فکر میکردم دوس دختراشونو جمع کردن دور خودشون که به من نگفتن) دوباره دیشب قرار بود برای ساعت جلسه هماهنگ کنن باز به من پیام داده بودن یک دختری که ازش متنفرم پیام داد ، من نمیتونستم ماجرا رو هضم کنم ، یه پسره دوستم بود من فکر میکردم دوستمه ، با اون حرف زدم ، گفتم اره دیدی این دختره که پیام داده بهم وقتی برم جلسه هم حتما این رییس بازی میکنه منو احمق فرض میکنه پس کاشکی نرم جلسه ی اینطوری ،(کلی ماجرای دیگه البته و حرفای دیگه) دیگه من نمیدونستم این پسر پا میشه میره بین همه دوستاش با اون مسئوله دعوا و به همه میگه ، آبرو برام نموند ، یعنی سنگ روی یخ شدم جلو همشون ، یعنی بدبخت شدم 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من نمیدونم چیکار کردی ،ولی برای بقیه یا سناریو دیگه بچین ،از بار گناهانت کم کن و به بقیه اضافه کن ،ب ...

ببین من اونقدر اعتماد به نفس داشتم تو این جمع و قوی بودم که به خودم اطمینان داشتم ، الکی الکی فکر کردم کسی بهم اهمیت نمی‌ده کسی از من خوشش نمیاد ، من بی لیاقتم این حرفا 

و هی بهم سر هرچی برمیخورد ، بعد با یه پسری درد و دل میکردم که فکر میکردم دوسته با من ،نگو همشو به اونا میگفته 

من نمیدونم چیکار کردی ،ولی برای بقیه یا سناریو دیگه بچین ،از بار گناهانت کم کن و به بقیه اضافه کن ،ب ...

اونقدر خرد شدم بلد نیستم هیچی بگم

خیلی سخته برام ، قراره ببینمشون ، یه جوری شد که سر یه چیزی بهم تماس نگرفته بودن من اعتراض کردم زنگ ز ...

داری تو ذهنت بهش پر و بال میدی الکی

چیزی نشده که.  عوضش یاد بگیر هر حرفی رو هرجایی نگی آدما خیلی زود عوض میشن. میتونی برای آروم کردن خودت بری عذرخواهی کنی

اگه معذرت خواهی کنی بزرگ میشی

ببین من اونقدر اعتماد به نفس داشتم تو این جمع و قوی بودم که به خودم اطمینان داشتم ، الکی الکی فکر کر ...

بگو مقصر شمایید میدونید من از فلانی بدم میاد چرا گذاشتین اون پیام بده ،بعدم برین به اون پسره دهن لق و خاله زنک ،رفتی ادا مظلوما رو درنیاری ،دست پیش بگیر ،عصبانی باش 

اگرم به روت آوردن ،بگو مگه غیر اینه؟؟؟ اگرم کسی پشت اون دختره غیبت کرده بوده ،اونم بگو 

تقریبا این اکیپ از دست دادی بمونی ام باهاشون به قیمت کوچیک کردن خودته ،هرگز اینکارو نکن ،غرورتو حفظ کن ،چون در نهایت تصور خراب شده از دو طرف

داری تو ذهنت بهش پر و بال میدی الکیچیزی نشده که. عوضش یاد بگیر هر حرفی رو هرجایی نگی آدما خیلی زود ...

معذرت خواهی کردم ، یه پیام بلند بالا نوشتم ، ولی توی جمع با طرف دعوا کرده ، هیچ رویی برام نمونده ، من با پسره صنمی نداشتم ، الآن همه فکر میکنن چیکارم بوده که باهاش صمیمی برخورد کردم ، ما دانشگاه فرهنگیانیم این بدتر می‌کنه ما جرا رو ، من خیلی آدم آروم و خجالتی ای هستم بعضی وقتا ، اصلا دلم نمیخواست این اتفاق بد برام بیفته ، پسره میخواسته اَبرومو درست کنه زد چشمم رو هم کور کرد ، حس میکنم بدبخت شدم با دستای خودم

همه این ماجرا که تموم شد ،شخصا برو پیش دختره ،بگو برخوردای قبلی که داشتیم خوب نبودن و تصور بدی از شما تو ذهنم بود ،اشتباه کردم باید فرصت آشنایی بیشتر میدادم ،اومدم عذرخواهی کنم ،همین 

دیگه ام بنظرم سراغ اون اکیپ نگیر

بگو مقصر شمایید میدونید من از فلانی بدم میاد چرا گذاشتین اون پیام بده ،بعدم برین به اون پسره دهن لق ...

این اکیپ همه کاره ی دانشگاه ما هستن ، تو همه چیز حضور دارن ، قراره سه سال دیگه ببینمشون ، ما دانشجو معل.میم ، این از همه بدتر میکنه ماجرا رو ، قرار بود برای یه جشن برنامه ریزی کنیم ، من بارها باهاشون همکاری داشتم ، اما این بار همش توی ذهنم این بود حضور من براشون مهم نبوده و نقشی نخواهم داشت و این حرفا، و اینکه من هفته گذشته یه شکست بدی خوردم پیش خودم و باعث شده بود تمام اعتماد به نفسم شکسته شه 

معذرت خواهی کردم ، یه پیام بلند بالا نوشتم ، ولی توی جمع با طرف دعوا کرده ، هیچ رویی برام نمونده ، م ...

یه مدت که بگذره برات عادی میشه خودتو سرزنش نکن

معذرت خواهی کردم ، یه پیام بلند بالا نوشتم ، ولی توی جمع با طرف دعوا کرده ، هیچ رویی برام نمونده ، م ...

ول کن بابا به پر شالت 

حالا انگار چه عتیقه هایی از دست دادی ،فدای یه تار موت ،خوب کردی اصلا بیخیال

همه این ماجرا که تموم شد ،شخصا برو پیش دختره ،بگو برخوردای قبلی که داشتیم خوب نبودن و تصور بدی از شم ...

دختره برام مهم نیست 

اون جمع پسرا که تقریبا مسئولین دانشگاه هستن ، و قراره همش ببینمشون مهمه

این اکیپ همه کاره ی دانشگاه ما هستن ، تو همه چیز حضور دارن ، قراره سه سال دیگه ببینمشون ، ما دانشجو ...

دختر خوب این داستانا تو دانشگاه برای خیلیا پیش میاد ،غول نساز ازش هیچی نیست ،اونا نمیتونن آسیبی به درست ،شغل آیندت ،روابطت برسونن پس بی اهمیتن ،بیخیال