2777
2789

از لحاظ علمی میپرسم

وقتی شنیدم زلزله کرمانشاه بیشتر از هفت بود خودم منتظر اعلام فاجعه ای بدتر از بم بودم که شکر خدا خیلی خیلی کمتر شد

حالا برای اطلاعات خودم میپرسم و لطفا مغلطه نکنین که حوصله ندارم

زلزله بم 6.6 بود با اون حجم قربانی

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بافت خونه های بم خیلی خیلی قدیمی بوده ،....فکر کنم به خاطر این بود 

خدایا هیچوقت نمیگم دستم رو بگیر چون توی تمام لحظه های زندگی ام دستم رو گرفتی ، پس فقط میگم "دستم رو ول نکن" ....آمین 🌹
کشته کم دادیم؟؟؟؟؟بیمارستانامون جا ندارن ,اخبار امار دقیق ندادن که,ما اینجاییم میدونیم چ خبره 😢

همون اولش گفتم مغلطه نکنین

میدونم یه نفرم یه نفره

ولی امار چهل هزار نفر کجا پونصد نفر کجا

گفغتم سوالم علمیه برای اطلاعات خودم

الان یکی از بچه های کرمانشاه میگفت خود شهر سالمه و این امار هم بیشتر برای مسکن مهر هستش

یعنی ما تو ساختمان سازی پیشرفت کردیم؟

باورم نمیشه

یاد زلزله بم میفتم قلبم از تو سینم میخواد بزنه بیرون...هررررچی اوار برداری میکردن تموم نمیشد و همشم جنازه میوردن بیرون  بعضی از ادم های سگ صفت هم اومده بودن طلاهای خانم هارو از دستشون میکندن من خودم این صحنه رو دیدم