2777
2789
عنوان

سرفه ی من خوب نشد 😐😐😐

746 بازدید | 81 پست

چند وقت پیش سرما که خوردم سرفه برام موند اون هفته رفتم دکتر دارو داد و قرص و هنوز سرفه خوب نشد چیکار کنم 😐وقتی غذا میخورم  یا از خواب بیدار میشم صبحا سرفه دارم سرفه خشک هم نیس ولی خلط هم بیرون نمیاد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

چهارتخمه با عسل

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارتخمه با عسل

به نظرت با داروهای شیمیایی خوب نشده با اینا خوب میشه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
رفلاکس نداری

رفلاکس چیه 

۴ تخمه ۳پستان از عطاری بگیر

سه پستان چیه 

شربت تیمکس عالیه

بدون نسخه میدن ؟

به نظرت با داروهای شیمیایی خوب نشده با اینا خوب میشه ؟

شک نکن 

سه شب قبل از خواب بخور

خوب شدی دعام کن

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

اسید معده بیاد تو حلقت سرفه بزنی

نه

عرق کاسنی و عرق شاتره از عطاری تهیه کن .بعد از هر وعده غذا نصف لیوان از هردو بخور بجای اب 

عسل تهیه کن یک قاشق عسل و یک قاشق ابلیمو طبیعی مخلوط کن با اب ن سر و ن گرم (از شیر اب باشه بهتره یخچالی و جوش نباشه بهتره) شربت درست کن یک لیوان قبل از صبحانه بخور . تا شب هم اگر تونستی دو لیوان دیگه بخور

اب نمک روزی دوسه مرتبه قرقره کن 

شلغم با پیاز بزار بپزه ابش رو سعی کن بخوری پیاز خیلی موثره همراه شلغم باشه