2777
2789
مریم و علی توروخداااااا برام بگیر

یه خانوم دیگه هم دوست داره و میتونه اعضا خانواده هم باشه، دو دلی و مشکل داشتن افتاده و یه تماس یا پیام هم بینتون هست، یه دوری هم افتاده

احساس اون: ناراحتی

احساس مشترک دوست داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تل ندارم

گذشته :مشکلات عاطفی و عدم توانایی در تصمیم گیری برای دوست داشتن را نشان بده

حال: یه مرد جاه طلب هست تو زندگیت و یه قدرت یا پشتیبانی از طرف فرد مورد علاقت هست، نگرانی و خبر بد یه ثروت و پول باد اورده اوضاع الانت واقعا خوب نیست انگار مشکلات کار هم هست

اینده: عشق و خوشبختی. ازدواج موفق؛ پیشنهاد بلند مدت مطلوب. یک فرصت مطلوب به ویژه از لحاظ اقتصادی

مشارکت تجاری تغییر در روابط و شایعات

شغل جدید یا تغییر در وضعیت شغلی ممکنه توی یه سفر عشق قدیمیت رو پیدا کنی

گذشته :مشکلات عاطفی و عدم توانایی در تصمیم گیری برای دوست داشتن را نشان بدهحال: یه مرد جاه طلب هست ت ...

الان بنظرت قید عشق الانمو ک رفته بزنم یا بشینم منتظرش ،خیلی دوسش دارم 

از شهر و شغل کنونیم هم ناراضیم حالمم واقعا خوب نیست

الان بنظرت قید عشق الانمو ک رفته بزنم یا بشینم منتظرش ،خیلی دوسش دارم از شهر و شغل کنونیم هم ناراضیم ...

خواهر با فا ل دلتو خوش نکن عقلی ببین چی خوبه چی بد 

اگه دعوا یا بی احترامی از طرف خودت بوده که سعی که درستش کنی اما اگه اونم یه کارایی کرده اگه دوستت داشته باشه مدت زیادی نمیتونه ازت دور باشه، فعلا زندگیتو بکن 

برای منم بگو ۴ حرفه

برای شریک احساسیت

توی فالت افتاده قصد ازدواج هست و دوست داشتن زیاد و دوست داشتن دو طرفه هست بینتون یه دو دلی و ناراحتی هم دارید و همچنین اگه شخص مقابلتون پسره یعنی یه خانوم دیگه هم دوست داره که میتونه عضو خانواده باشه و حتما رقیب نیست اگه طرف مقابلت دختره که ادم با غیرتیه طرف مقابل مشکلاتی داره و شما هم زیاد بهش فکر میکنی