من چند وقت پیش با دوستم یه مسافرت یکروزه رفتیم خانواده اون بودن ولی من تنها بودم17ساله باهم دوستیم بعد خواهرش و شوهرشم بود الان امشب شوهر خواهرش یکی از فالورام بود آمده میگه من عاشقت شدم ازت خیلی خوشم اومده خیلی تو شوکم به نظرتون به دوستم بگم
من فکرم درگیره این ماجراس امروز شخص ناشناس تو اینستا بهم پیام داده «سلام عشقم میخوام»همین جمله رو نوشته فقط که من کلا متوجه نشدم چیگفته، بعد من با پسری در ارتباطم که چیزی بینمون نیست و دوتا پیج داره ، و من تو پیج اصلیش پیام میدم ، پیج دومش مهم نیست اصلا ، امروز پیج دوم رو تغیر داد اسم و عکس رو عوض کرد من شک کردم و نگران شدم که شاید پیج رو دادن به کسی تو این پیج دوم پیام انچنانی نداشتیم و همه تو پیج اصلی هستن ، منم تو پیج اصلی پیام دادم پیجت رو دادی به کسی ، همون لحضه پیج به حالت قبل برگشت و درست شد ، پیام داد که دست دوستم بود میخواست کسی رو امتحان کنه که در مرحله اول موفق شد و میخواد ازدواج کنه با طرف، من وقتی اینو گفت شک کردم تو نیم ساعت چطور طرف رو امتحان کرد ، درحالی که فوری فوتی پیج رو تغیر داد و اینکه همون موقع یکی به من پیام داده سلام عشقم میخوام ، بین اینا میتونه ربطی باشه یعنی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نگو خودت متهم میشی که حتما خودت کرم ریختی و اینا به آقاهه بگو مزاحمنشو و خجالت بکش و بلاک
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
عه متاهله؟خب این که کاری نکرده بترسهاسکرین شات برای اینه که اگه اون یارو فردا روزی دروغی تهمتی چیزی ...
فکر کنم متاهل باشه
اگه مجرده بله اسکرین بگیره ولی اگه متاهله ممکنه شوهرش شکاک باشه و بگه تو چرا باهاشون رفتی و شاید کاری کردی که طرف به خودش اجازه داده همچین چیزی بهت بگه و ...
درسته استارتر بی تقصیره ولی بعضی از آقایون منطق ندارن