2777
2789
عنوان

شبا اصلا نمیتونم بخوابم

240 بازدید | 27 پست

از فشار روحی و فکری و روانی نمیتونم بخوابم اینجام میام یمشت غربتی چرتو پرت میگن فقط و حالمو بدتر میکنن نمونش همین امشب که فقط شر و ور گفتن واقعا حالم بده شش صبحم باید برم سرکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر .

اگه نری و دارو نخوری .  سنت که بره بالاتر . خیلی بدتر میشه اوضاعت .  از الان کنترل کن تا بهتر شی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برو دکتر .اگه نری و دارو نخوری . سنت که بره بالاتر . خیلی بدتر میشه اوضاعت . از الان کنترل کن تا ب ...

نتونستم به دلایلی روانپزشکو ادامه بدم افسردگی پس از صانحه دارم 

اسی خواهرانه میگم بهت تاپیک هات درد دلی نیست فحاشی یکم لحنت عوض کن اینجا کاربرایی که همدردی میکنن خی ...

برو بابا امثال تو دلداری ندن بهتره چون شعور نداری اصلا در حدی نیستی دلداری بدی وقتی تا با طرف یکم اصطکاک داری میگی حقت بود هرچی سرت اومد ! یعنی تربیت درستی نداشتی کسیکه خمدلی امثال تو بی سرپا که کارتون لودگی با غم دیگرانه احتیاج نداره