2777
2789
عنوان

ناشناس پیام داده سلام عشقم میخوام

226 بازدید | 10 پست

امروز شخص ناشناس تو اینستا بهم پیام داده «سلام عشقم میخوام»همین جمله رو نوشته فقط که من کلا متوجه نشدم چیگفته، بعد من با پسری در ارتباطم که چیزی بینمون نیست و دوتا پیج داره ، و من تو پیج اصلیش پیام میدم ، پیج دومش مهم نیست اصلا ، امروز پیج دوم رو تغیر داد اسم و عکس رو عوض کرد من شک کردم و نگران شدم که شاید پیج رو دادن به کسی تو این پیج دوم پیام انچنانی نداشتیم و همه تو پیج اصلی هستن ، منم تو پیج اصلی پیام دادم پیجت رو دادی به کسی ، همون لحضه پیج به حالت قبل برگشت و درست شد ، پیام داد که دست دوستم بود میخواست کسی رو امتحان کنه که در مرحله اول موفق شد و میخواد ازدواج کنه با طرف، من وقتی اینو گفت شک کردم تو نیم ساعت چطور طرف رو امتحان کرد ، درحالی که فوری فوتی پیج رو تغیر داد و اینکه همون موقع یکی به من پیام داده سلام عشقم میخوام ، بین اینا میتونه ربطی باشه یعنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم بین این دو تا ماجرا ربطی باشه ، یعنی ربطی هست؟

تو خودت بهتر باید بشناسیش نمیشه تهمت زد خب برو اون پیج ناشناس رو بلاک کن اگه همین پسره باشه پیج اصلیش هم بلاک میشه ومیفهمی البته اگه دوتا گوشی نداشته باشه یا با گوشی کسی دیگه نیومده ولی اینکه اسم پیج رو عوض کرده واینا مشکوک

تو خودت بهتر باید بشناسیش نمیشه تهمت زد خب برو اون پیج ناشناس رو بلاک کن اگه همین پسره باشه پیج اصلی ...

دقیقا عزیزم چون یهو عوض کرد منم شک کردم که اول میخواسته با پیج دومش امتحان کنه دیده اونجا پیام داده بهم اومده با اکانت دوستش پیام داده