2777
2789

۳ ساعت داره گریه میکنم بردم بیمارستان گف هیچیش نی دعا کنید بخیر و سلامت بگذره منم نذر سفره حضرت رقیه کردم😭

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد بخون براش ایت الکرسی هم بخونمنم براش صدقه میدم ایشالا اروم بشه

مرسی حزر بلد نیستم ایت الکرسی خوندم حمد خوندم قول هوالله خوندم چهار قول کوثر خوندم تخم مرغ شیکوندم اسفند دود دادم هر قطره اشکش تیره ب قلبم الان تازه خابید نمیدونم چشه

مرسی حزر بلد نیستم ایت الکرسی خوندم حمد خوندم قول هوالله خوندم چهار قول کوثر خوندم تخم مرغ شیکوندم ا ...

حرز اینه : یا نورُ یا برهان یا مبینُ یا منیر یا ربِ اِکفنی الشرور و آفاتَ الدُهور و اَسئلُکَ نجات یومَ یُنفِخُ فِی الصور 

حرز اینه : یا نورُ یا برهان یا مبینُ یا منیر یا ربِ اِکفنی الشرور و آفاتَ الدُهور و اَسئلُکَ نجات یو ...

مرسی الان خوندم فوت کردم تو صورتش