2777
2789
عنوان

كيا باچله بري بچه دار شدن

570 بازدید | 32 پست

من خودم اعتقاد نداشتم اما هرچي دكتر ميرم ميگه همه چيت نرماله اما هنوز بچه دارنشدم ،همه گفتن چله افتاده روت مي خوايتم ببينم راسته؟يا خرافاته واقعا؟خيليا ميگن اصلا تودين واحكام ما همچين چيزي نيست اما خيلياام از تجربه هاي چله بري شون ميگن،واقعا دودلم اگه چله واقعيه چرا تواسلام حرفي ازش نيست؟!

ميشه براي سلامتي ني ني كوچولوم صلوات بفرستين؟!😇😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اعتقادی نداشتم

یکسال تمااااااام آزمایشا اعم از عکس رنگی رحم و آزمایش اسپرم و ... رو انجام دادم

به اصرار یکی از آشناها با مامانم رفتیم چله برید یه آقایی 

هفت تا نخ رنگ مختلف به قدم برید و کللللللی آیه قرآن خوند و دعا کرد

بعد گفت برو این نخا رو تو تشت بنداز شب جمعه باهاش غسل کن 

من اینکارارو کردم در عین ناامیدی و اینکه دوماه بود قرصامو انداخته بودم سطل زباله ... چون دکتر میگفت مشکل نداری ولی بخور ک تخمکات تحریک بشن

ولی من دیگه نمیخوردم

بعد از غسل

بعد از یکماه بی بی چکم مثبت شد 

بنظرم برو حتما منکه به چشم خودم دیدم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

من هم عكس رنگي رفتم هم تخمك دارم هم شوهرم آزمايش داده اما بيشتر از دوسال نميشه،ميگن اگر ٤٠روز از عروسيت نگذره بري عروسي اينجوري ميشه كه من دقيقا ٢٠روز از عروسيم نگذشته بود رفتم عروسي😞ميشه آدرس يه جاي خوب بدين برم واسه بريدن چله باز كار از محكم كاري عيب نميكنه من تا عكس رنگي هم رفتم 

سلام

بخاطر شما عضو شدم که راهنماییتون کنم منم مشکل شما رو داشتم تا اینکه با نظر مادرم چهله بری انجام دادم ماه اول باردار شدم. شما هم امتحان کنید انشالله موفق میشید.

خــدا جــون مــمــنــونــتــم💝
سلام بخاطر شما عضو شدم که راهنماییتون کنم منم مشکل شما رو داشتم تا اینکه با نظر مادرم چهله بری انجا ...

سلام مرسي از لطفتون ميشه بگيد چجوري چله بري كردين؟