2777
2789
عنوان

چقد از شخصیت خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 21 پست
ااتفاقا وقتی داشتم مینوشتم گفتم خیلیا اینجوری انتو بد هرکیو پیش کس دیگه گفتی اون دو برابرشو گفته آیا ...

منی ک این اخلاقیات شمارو دارم بله عذاب وجدان میگیرم😔

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

برای درست کردنشون به خودت اعتمادکن اما در ابتدا اعتماد کردن نیازمند اینه که بدونی جای تحول و پیشرفت داری عزیز من

فقط هم‌نکات منفی رو در نظر نگیر قطعا یه زیبایی هایی هم توی وجودت هست

نکات نیک رو هم بنویس و بعد منفی هارو تبدیل به مثبت ها بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خصوصیات بدی دارم و مودیم 

ولی تلاشمو کردم بهتر شده

و سعی میکنم زیاد تو بحثا کنایه ها شرکت نکنم یا اگه از یک حرف ناراحت شدم مستقیم جواب بدم باعث دورویی غیبت نشه

و اینکه از اطرافم تاثیر نگیرم

دوست و محیطی که داخلشی

خیلی روی ادم تاثیر داره

اگه دوستات همچین خصوصیاتی دارن ارتباطت رو کم کن با ادمای دیگه بگرد

🌜

دقیقاخیلیا هستن با تمام این ویژگی ها قبول نمیکنن که اینجوری ان

و من احساس میکنم با همین شماها بشینم پای غیبت کسی چندبرابر من غیبته رو میکنید😃 چون باهرکی بودم همینجور بوده هیشکی نگفته نگو که خجالت بکشم تازه بدتر گفته😁

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
دقیقا منو توصیف کردی🥲بااین حال ک قدم اول رو میزارم برای تغییر خودم و شکست میخورم وسطای راه

خوبه به وسطای راه میرسی من همون اول کله میشم🤐

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
و من احساس میکنم با همین شماها بشینم پای غیبت کسی چندبرابر من غیبته رو میکنید😃 چون باهرکی بودم همین ...

دقیقا

من خودم شاید بحث بیاد وسط بشینم پای حرف زدن یمدت خودمو رها کرده بودم دیدم وای این دیگه چیه این حرفای منه؟

چجور تونستم؟ بعدش سعی کردم از کسیکه داره ازش غیبت میشه دفاع کردم کم کم سعی کردم بحثارو به بیراهه بکشونم تا تموم شه... بخاطر همین گفتم حواستو به گفته هات جمع کن

برای من ک این روشا تاثیر گذار بود و الان تقریبا دیگه تو غیبتا و دورهمیای این شکای بیشتر دعوتم نمیکنن و خیلی راضبم از این موضوع😂😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه